Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GaGa's Vrchné nohavičky Zoo na suchý zips

4,0 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
14,90 €

GaGa's Vrchné nohavičky Zoo na suchý zips

Hľadáte spoľahlivé plienkové nohavičky, ktoré vášmu dieťatku dodajú pocit pohodlia? Potom bez pochýb využijete GaGa's Vrchné nohavičky Zoo na suchý zips. V balení je k dispozícii 1 ks. Sú navrhnuté tak, aby nedošlo ku vzniku zaparenín. Sú upravené tak, aby kvôli nim nevznikali zapareniny. Nohavičky majú veľkosť Univerzálne.

Základné funkcie plienkových nohavičiek GaGa's Vrchné nohavičky Zoo na suchý zips

  • Spoľahlivé plienkové nohavičky GaGa's, v ktorých bude mať vaše dieťatko pocit pohodlia
  • Nohavičky veľkosti Univerzálne
  • Užitočné vlastnosti: nepriepustná vrstva PUL, patentky na upravenie veľkosti, predchádzajú vzniku zaparenín a na detskú inkontinenciu
  • Vhodné od 3,5 kg do 10 kg

Špeciálne vlastnosti plienkových nohavičiek GaGa's

Okrem bežných vlastností sú plienkové nohavičky GaGa's Vrchné nohavičky Zoo na suchý zips doplnené taktiež vychytávkami ojedinelými. Patentky umožňujú nastavenie veľkosti nohavičiek. Vrstva PUL sa zasluhuje o nepriepustnosť nohavičiek.

Parametre a špecifikácia

Veľkosť

Veľkosť Univerzálne

Hmotnosť dieťaťa

Minimálna hmotnosť dieťaťa 3,5 kg
Maximálna hmotnosť dieťaťa 10 kg

Vlastnosti

Vlastnosti Nepriepustná vrstva PUL, Patentky na upravenie veľkosti, Predchádzajú vzniku zaparenín, Na detskú inkontinenciu

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Typ

Typ Vrchné

XXL balenie

XXL balení Nie
Kód:  BABY12407
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594197441606

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07