Obnoviť stránku

FYTOFONTANA Stem Cells Pigment Emulsion 30 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FYTOFONTANA Stem Cells Pigment Emulsion 30 ml

Denná pleťová emulzia Fytofontana Stem Cells Pigment Emulsion s kmeňovými bunkami na zosvetlenie pigmentácie obsahuje ochranný faktor SPF25 a je vhodná na všetky typy pleti. Emulzia cielene pôsobí na obnovu pokožky a zosvetľuje pigmentovanú pokožku, zjednocuje tón pleti a zmierňuje prejavy vrások.

Prídavok výťažku rastliny Punarnava a oligopeptidov má niekoľkonásobný bieliaci účinok. Na zmiernenie vrások prispievajú kmeňové bunky v kombinácii s peptidmi, ktoré zmierňujú sťahovanie svalov a znižujú výskyt vrások.

Kľúčové vlastnosti

  • Denná pleťová emulzia
  • Vhodná na zosvetlenie pigmentových škvŕn
  • Ochranný faktor SPF25
  • Vhodná na všetky typy pleti
  • Objem: 30 ml

Účinné látky

TrioStem3 complex je hlavnou účinnou látkou obsahujúcou aktívne látky, ktoré výrazne ovplyvňujú a obnovujú pokožku.

Oligopeptid 34 je látka, ktorá sa používa na zosvetlenie pigmentov.

Výťažok Punarnava z himalájskej rastliny je bohatý na účinnú látku, ktorá stojí za zosvetlením pingmentov.

Peptidy sa aktívne podieľajú na zmiernení svalových kontrakcií. Pentapeptid sa podieľa na redukcii mimických vrások.

Tripeptid-10 Citrullin, Tripeptid-1 a Pseudoalteromonas Antartica zlepšujú štruktúru kolagénových vlákien a podporujú ich produkciu.

Kyselina hyalurónová v lipozómovej forme dobre viaže vodu a udržuje prirodzenú vlhkosť pokožky, zvyšuje jej vláčnosť a dodáva jej objem.

DMAE podporuje regeneráciu buniek.

Zloženie:
Aqua; Acetyl Hexapeptide-8, Caprylyl Glycol; Pentapeptide-18; Acetyl Heptapeptide-4; Paraffinum  Liquidum; Pseudoalteromonas Ferment Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Tripeptide-10 Citrulline, Tripeptide-1, Lecithin, Butylene Glycol, Carbomer, Triethanolamine; Polyacrylamide, C12-14 Isoparaffin, Laureth-7; Boerhavia Diffusa Extract, Propanediol; Oligopeptide-34; Butyl Methoxydibenzoylmethane; Octocrylene; Potassium Cetyl Phosphate; Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid; Oligopeptide-24, Lecithin, Sodium Oleate, Glycine Soja Oil, Disodium EDTA; Decapeptide-4; Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Callus Culture Extract, Sodium Benzoate, Gluconolactone, Calcium Gluconate; Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract; Glycerin; Sodium Hyaluronate, Carrageenan (Chondrus Ciprus);  Isopropyl Myrastate; Dimethicone; Caprylic/Capric Triglyceride; Polisilicone-15; Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin; Cetearyl Alcohol;  C12-14 Pareth-30; Glycerylstearate; Dimethylaminoethanol; Imidazolidinyl Urea; Parfum.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 30 ml

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Proti vráskam

Vek

Vek 30+

Doba používania

Podľa doby používania Denný
Kód:  KSPL1972
Produktové číslo:  7640119233079

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01