Obnoviť stránku

FYTOFONTANA Stem Cells EyeDark 15 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FYTOFONTANA Stem Cells EyeDark 15 ml

Stem Cells Eyedark vám účinne pomôže v boji s nevzhľadnými tmavými kruhmi pod očami. Aktívne látky v tomto prípravku, zabraňujú ich vzniku, zmierňujú pigmentové zložky a upokojujú citlivú pokožku očného okolia. Sérum zároveň tiež redukuje známky starnutia, prípadne sa mu snaží predchádzať. Obsahuje peptidy s intenzívnym účinkom, ktoré výrazne vyhladzujú mimické vrásky, majú teda podobný vplyv ako botulotoxínové injekcie. Vhodné pre ženy aj mužov.

Kľúčové vlastnosti

  • Zabraňuje vzniku tmavých kruhov pod očami
  • Redukuje známky starnutia
  • Vyhladzuje vrásky
  • Upokojuje citlivú pokožku

Aktívne látky

TrioStem Complex-je hlavná účinná látka séra, obsahuje jedinečnú kombináciu aktívnych látok ako je ľudský aktivátor kmeňových buniek, kmeňové bunky pomarančovníka horkého a rastlinný výťažok kmeňových buniek zo švajčiarskeho jablka. Tento komplex aktiváciu kmeňových buniek výrazne pozitívne ovplyvňuje a obnovuje pokožku tváre. Hesperidín-metyl chalcone posilňuje cievy a tým zlepšuje ich priepustnosť. VW dipeptid povzbudzuje lymfatický obeh, čo zabraňuje nadmernému zadržiavaniu vody. Pal GQR lipopeptid zvyšuje pevnosť a pružnosť ciev a má protizápalový účinok. Palmitoyl-oligopeptid a pamitoyl-tetrapeptid upravujú pôvodné sfarbenie očného okolia. Chrizin a N-hydroxisuccinimede zmierňujú pigmenty produkované krvou. Acetyl-hexapeptid a heptapeptid sa aktívne podieľajú na zmiernení svalových kontrakcií. Pentapeptid sa podieľa na redukcii mimických vrások. Medzi účinné látky zamerané na doplnenie kolagénu a podporu vypĺňania vrások patrí Tripeptid-10 Citrullin, Tripeptid-1 a Pseudoalteromonas Antartica fermentovaný extrakt. DMAE napomáha regenerácii buniek. Medzi aktívnymi látkami obsiahnutými v tomto sére nesmie chýbať ani kyselina hyaluronová, ktorá viaže vodu a je dôležitá pre udržiavanie prirodzenej vlhkosti a zachovanie zdravej pokožky.

Zloženie

Aqua, Glycerin, Acetyl Hexapeptide-8, Caprylyl Glycol, Pentapeptide-18, Acetyl Heptapeptide-4, Panthenol, Oligopeptide-24, Lecithin, Sodium Oleate, Glycine Soja Oil, Disodium EDTA, Propylene Glycol, Cucumis sativus, Xanthan Gum, Glucose, Carrageenan, Hesperidin Metyl Chalcone-Steareth-20-Dipeptide-2-Palmitoyl Tetrapeptide-3, Chlorhexidine Digluconate, Potassium Sorbate, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Tripeptide-10 Citrulline, Tripeptide-1, Butylene Glycol, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Callus Culture Extract, Sodium Benzoate, Gluconolactone, Calcium Gluconate, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Steareth-20, N-Hydroxysuccinimide, Chrysin, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Sodium Hyaluronate, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Dimethylaminoethanol, Carbomer, Imidazolidinyl Urea, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis, Retinyl Palmitate, Triethanolamine, Parfum.

Použitie

Sérum nanášajte na okolie očí, od vnútornej strany oka smerom von. Pre dosiahnutie viditeľných výsledkov nanášajte ráno aj večer počas 60 dní, následne jedenkrát denne na udržanie mladistvého vzhľadu.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 15 ml

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ krému

Typ Sérum

Účinok

Účinok Upokojujúci, Proti vráskam, Lifting a spevnenie, Proti opuchom/kruhom pod očami

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Rozjasňujúci, Regeneračný
Kód:  KSPL1969
Produktové číslo:  7640119232928

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07