Obnoviť stránku

AIRVAL Frozen EdT 30 ml

4,9 15 hodnotení

AIRVAL Frozen EdT 30 ml

Toaletná voda Frozen je určená pre malé parádnice, ktoré rady napodobňujú mamičku. Šetrné zloženie svieža vôňa je vhodné aj pre malé deti, určite ju  ocenia deti školopovinné aj teenagerov. Jemná vôňa je určená pre citlivú detskú pokožku, ktorú nedráždi ani nezaťažuje. Toaletná voda má prírodné zloženie a neobsahuje parabény ani sulfáty. Doprajte svojim malým princeznám krásnu vôňu, ktorá je určená špeciálne pre nich!

Jemná prírodná toaletná voda je ukrytá vo veselom obale s krásnymi obrázkami a je skvelým nápadom ako spríjemniť deťom každodennú hygienu. Je zložená z 95% prírodných zložiek a bola dermatologicky i mikrobiologicky testovaná a schválená. Vôňa je uložená do flakónu s praktickým rozprašovačom. Kúpte deťom očarujúcu vôňu a je pravdepodobné, že potom si budete tajne požičiavať ich vôňu aj vy!

Objem:
30 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Deti

Určenie

Určenie Detské

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Ovocná
Vonné zložky Mošus (pižmo)
Krajina pôvodu Španielske

Objem

Objem 30 ml

Vhodné od

Vhodné od 8 rokov
Kód:  KSBA0195
Produktové číslo:  6311

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11