Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

FROSCH EKO Univerzálny čistič neutral 1 l

4,6 48 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
2,89 €

FROSCH EKO Univerzálny čistič neutral 1 l

Frosch EKO Univerzálny čistič Neutral

Ako udržiavať domácnosť čistú a napriek tomu nezaťažovať životné prostredie? Od toho sú tu ekologické čističe Frosch! Tento univerzálny čistič sa hodí na podlahy, aj takmer všetky ďalšie umývateľné plochy vo vašom domove. Kúpeľne, kuchyne, použitie na nábytok, dokonca ho, vďaka neutrálnemu ph 5,5, môžete použiť aj na umývanie rúk alebo na pranie – fantázii sa u univerzálneho čističa Frosch EKO Neutral medze nekladú. Zostane po ňom len príjemná, svieža vôňa. Produkt bol dermatologicky testovaný a vyšiel ako šetrný nielen k vašej pokožke, ale aj k životnému prostrediu. EKO Univerzálny čistič Neutral obsahuje totiž ingrediencie z prírodných čistiacich látok, žiadne mikroplastu a je rýdzo vegánsky. Dokonca aj fľaša je vyrobená z recyklovaných materiálov a po spotrebovaní prípravku je možné ju znova zrecyklovať.


Kľúčové vlastnosti čistiaceho prostriedku Frosch EKO Univerzálny čistič Neutral

  • Čistič Frosch EKO vhodný na všestranné použitie v kuchyni, kúpeľni, na nábytok, umývanie rúk alebo aj na pranie
  • Neutrálne pH 5,5
  • Organická kvalita bez obsahu mikroplastu
  • Výrobok je vegánsky
  • Obsahuje výťažky z pomarančovej kôry
  • Zanechá príjemnú a sviežu vôňu citrusov
  • Zloženie je šetrné k pokožke (dermatologicky testovanie), k čisteným povrchom aj životnému prostrediu
  • Fľaša je zo 100 % recyklátu a ďalej recyklovateľná

Prečo voliť výrobky Frosch?

  • Vašej pokožke, pľúcam a celkovému zdraviu iste prospeje domácnosť bez zbytočných toxínov.
  • Namiesto chémia a dezinfekcie si budete užívať príjemnú a sviežu vôňu.
  • S jemnou hypoalergénnou starostlivosťou vďaka prírodným zložkám čistiaceho prostriedku Frosch EKO Univerzálny čistič sa vaša pokožka bude mať ako v bavlnke.
  • Produkty Frosch sa stavajú zodpovedne aj k prírode a vy sami ich používaním prispievate k blahu našej planéty.
  • Zárukou vašej spokojnosti bude viac ako 30-ročná skúsenosť a obľuba výrobkov po celom svete.

Odporúčanie dávkovacieho čistiaceho prostriedku Frosch EKO Univerzálny čistič Neutral

Odporúčané dávkovanie čističa Frosch EKO Neutral činí 2 polievkové lyžice na 5 litrov vody. Pri silnom znečistení nanášať nezriedené.

Zloženie:
< 5 % aniónové povrchovo aktívne látky, amfoterné povrchovo aktívne látky, konzervačné prostriedky (lactic acid), parfumy, potravinárske farbivá


Certifikáty

Frosch má ekologický prístup od továrne až po kanceláriu

Najvyšších ekologických štandardov sa značka Frosch drží pri výrobe všetkých svojich produktov. Vďaka tomu sa môže pýšiť certifikáciou EMAS, ktorú už vyše 11 rokov úspešne obhajuje. Vo výrobnom procese, ktorý prebieha v modernej továrne, sa využívajú obnoviteľné (veterné, solárne, geotermálne) a prírodné zdroje energie. K vode je tu prístup priamo z vlastnej studne, tá sa následne spracováva v špecializovanom Vodnom centre a po prečistení sa vypúšťa späť do rieky Rýn. Navyše sa energia a teplo, ktoré sa vyprodukuje počas výrobného procesu, využíva aj na prevádzku kancelárske budovy a sídla výrobcu. To získalo roku 2012 najvyšší certifikát ekologického staviteľstva LEED Platinum. K tomu všetkému používa Frosch rastlinné zdroje pestované v Európe, namiesto aby ich nechal dovážať z tropických oblastí, ako sa často u iných značiek stáva.


Šetrnosť k prírode na prvom mieste

Spoľahlivý účinok produktov, hypoalergénna šetrnosť k vašej pokožke a v neposlednom rade aj k životnému prostrediu, všetky tieto kvality vám zaručia výrobky so zelenou žabičkou na etikete. Obsah veškerých Frosch prostriedkov nezanecháva žiadnu negatívnu ekologickú stopu. Dôraz je kladený predovšetkým na biologickú odbúrateľnosť. Frosch prostriedky môžete používať aj v domácich čističkách. Ani od obalov nečakajte nič iné, než 100 % recyklovateľnosť a samotný pôvod z recyklovaných materiálov. Vhadzujte ich teda prosím do triedeného odpadu a pomôžte zachraňovať našu planétu spoločnými silami obmedzením vytvárania plastového odpadu.



Zloženie

Zloženie:
< 5% aniónové povrchovo aktívne látky, amfotérne povrchovo aktívne látky, konzervačné prostriedky (lactic acid), parfumy, potravinárske farbivá

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Na podlahu, Univerzálne

Typ

Typ čističa Tekutý

Určenie

Určenie Univerzálne použitie

Funkcie

Funkcie Ochrana povrchov

Vlastnosti

Vlastnosti Ekologické

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Objem

Objem 1 l

Vlastnosti

Vlastnosti Ekologické

Hmotnosť

Hmotnosť 1 kg

Typ produktu

Typ produktu Čistiaci prostriedok

Určenie

Určenie Univerzálne použitie

Hmotnosť

Hmotnosť 1 000 g (1 kg)

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky typy povrchu

Typ

Typ Čstiče

Určenie

Určenie Univerzálny, Prípravky na podlahu
Kód:  CIS157
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4009175141736
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08