Obnoviť stránku

FROSCH EKO Na riad Aloe vera 750 ml

4,6 39 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
2,80 €

FROSCH EKO Na riad Aloe vera 750 ml

Čistú domácnosť sa snaží udržiavať každá žena. Prostriedok na riad obsahuje prírodné tenzidy, ktoré umožnia ľahké odstránenie nečistôt i mastnoty. Upokojujúca zložka Aloe Vera sa maximálne stará o pokožkou vašich rúk a chráni ju pred vysušovaním. Vďaka svojmu zloženiu je samozrejme šetrný ku koži i životnému prostrediu. Ingrediencie z prírodne čistiacich látok umožňujú nadpriemernu odbúrateľnosť v prírode. 

Kľúčové vlastnosti

  • Pre žiarivé a čisté riady
  • Rozpúšťa nečistoty a mastnotu
  • Ošetrujúca zložka Aloe Vera
  • pH neutrálne
  • Zanecháva príjemnú a sviežu vôňu

Zloženie

Neiónové povrchovo aktívne látky, Aniónové povrchovo aktívne látky a amfoterné povrchovo aktívne látky. Medzi ďalšie látky v zložení patria konzervačné prostriedky (kyselina mliečna) a parfumy.

O spoločnosti

Značka Frosch kladie vo svojich produktoch dôraz na prírodné látky a domáce prostriedky ako sú ocot, citrón alebo sóda. Spojenie vysoko účinných prírodných čistiacich látok, ohľaduplnosti k životnému prostrediu a šetrnosti k ľudskej pokožke je vyjadrené v slogane značky Frosch: "Organická kvalita pre dobrý pocit". Od jeho vzniku v roku 1986 značka Frosch používa len tie ingredience, ktoré umožňujú nadpriemernú odbúrateľnosť v prírode. Produkty Frosch merajú rozložiteľnosť celého zloženia výrobku. Celé zloženie výrobků Frosch je z 98 % rozložiteľné do 28 dní.

V čom sú výrobky Frosch jedinečné?

  • Účinné aktívne zložky vychádzajú z prírody a umocňujú čistiace a starostlivé vlastnosti výrobku
  • Povrchovo aktívne látky pochádzajú z obnoviteľných rastlinných zdrojov a po použití sa v prírode rýchlo a účinne rozkladajú
  • Znášanlivosť pokožky k dermatologicky testovaným receptúram je zvlášť vysoká. Jemné konzervačné prostriedky a šetrne vybrané parfumačné zložky sa používajú len v nevyhnutnom množstve alebo sú výrobky úplne bez parfumácie.
  • Výrobky neobsahujú škodlivé prvky ako napr. fosfát, borát, formaldehyd, EDTA a halogénové organické zlúčeniny
  • Životné prostredie je menej zaťažené vďaka zníženej spotrebe obalového materiálu a tiež vďaka využívaniu recyklovaného a recyklovateľného materiálu. 
  • Výrobky ani jeho zložky sa netestujú na zvieratách a neobsahujú živočíšne prvky
  • Firma má vlastné zariadenie pre úpravu vody k zaisteniu tej najvyššej hygieny pri výrobe a tiež pre predčistenie odpadovej vody
  • Všetky fľaše sú z 80-98% vyrobené z recyklovaného PET materiálu. Fľaše s rozstrekovačom sú vyrobené zo 100% recyklovaných PET

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Na riad

Vlastnosti

Vlastnosti Šetrný k pokožke

Objem

Objem 0,75 l

Hmotnosť

Hmotnosť 0,75 kg

Vlastnosti

bez parfumácie Nie
Recyklovateľný obal Áno
Bez fosfátu Áno
Testované na zvieratách Nie
Dermatologicky testované Áno
Prírodné zloženie Áno

Objem

Objem 750 ml
Kód:  CIS151
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4009175165213
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16