Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

FROSCH EKO Hygienický čistič práčky Citrón 250 g

4,9 23 hodnotení
Kúpiť s kódom DNIALZA15
Kód bude uplatnený automaticky.
4,24 €
Garancia najlepšej ceny
4,99 €

FROSCH EKO Hygienický čistič práčky Citrón 250 g

Hygienický čistič práčky FROSCH EKO Citrón 3 v 1 s obsahom 250 g sa vyznačuje trojitým účinkom. Účinne čistí a odstraňuje nečistoty a odvápňuje usadeniny vodného kameňa z útrob práčky, ako je bubon, rúrky, ohrievacie teleso a ďalšie zle dostupné časti. Zároveň pohlcuje nepríjemné pachy a vnútri práčky zanecháva sviežu citrónovú vôňu. Jeho zloženie je obohatené o kyselinu citrónovú. Vďaka obsahu prírodných látok predstavuje ideálnu kombináciu dôkladného čistiaceho účinku a súčasne je šetrný k ľuďom, materiálom a životnému prostrediu. Balenie prípravku je recyklovateľné. Chráňte svoju práčku pred vodným kameňom a udržujte ju v čistote s čistiacim prípravkom FROSCH EKO Citrón 3 v 1, s ktorým dosiahne skvelé výsledky. 
Použitie:
Nasypte prípravok na bubon do prázdnej práčky. Zvoľte bežný program na 40 °C a zapnite práčku. Po skončení pracieho cyklu odstráňte s pomocou hubky prípadné zvyšky nečistôt na okraji vnútornej časti bubna a dvierok práčky.


Zloženie:
Menej ako 5 % neiónové povrchovo aktívne látky, kyselina citrónová, kyselina jablčná, kyselina vínna v potravinárskej kvalite.

 

Zloženie

Zloženie:
< 5% neiónové povrchovo aktívne látky, kyselina citrónová, kyselina jablčná, kyselina vínna v potravinárskej kvalite.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Podľa konzistencie Prášok
Kód:  CIS201
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4001499939891
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12