Obnoviť stránku

FROSCH EKO Čistič vodného kameňa s malinovým octom 500 ml

4,9 73 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,70 €

FROSCH EKO Čistič vodného kameňa s malinovým octom 500 ml

Čistič vodného kameňa s malinovým octom FROSCH EKO s objemom 500 ml je špeciálne vyvinutý na čistenie kúpeľňových povrchov. Účinne čistí armatúry, umývadlá, vane, sprchy, kachličky a ďalšie vybavenie, ktoré prichádza do styku s vodou. Jeho zloženie obsahuje malinový ocot a prírodné kyseliny, ktoré spoľahlivo odstraňujú silné usadeniny vodného kameňa a nečistôt. Vašu kúpeľňu zanechá nádherne čistú a prevoňanú sviežou vôňou čerstvých malín. Vďaka obsahu prírodných látok ponúka nielen dôkladný čistiaci účinok, ale súčasne je šetrný k životnému prostrediu. Pomocou mechanického rozprašovača sa vám bude prípravok veľmi ľahko aplikovať. Pre dokonalú čistotu vašej kúpeľne je FROSCH EKO s malinovým octom tou správnou voľbou.
Použitie:
Aplikujte čistiaci prostriedok na povrch, ktorý chcete vyčistiť a krátko ho nechajte pôsobiť. Usadeniny vodného kameňa a ostatné nečistoty utrite alebo opláchnite a potom utrite suchou handričkou.
Zloženie:
< 5 % aniónové povrchovo aktívne látky, parfumy, malinový ocot

 

Zloženie

Zloženie:
< 5% aniónové povrchovo aktívne látky, parfumy, malinový ocot

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Do kúpeľne

Typ

Typ čističa Sprej

Funkcie

Funkcie Na vodný kameň

Vlastnosti

Vlastnosti Ekologické

Objem

Objem 500 ml

Typ produktu

Typ produktu Čistiaci prostriedok

Určenie

Určenie Do kúpeľne
Kód:  CIS200
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4009175953698
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06