Obnoviť stránku

FROSCH Baby Hypoalergénny umývací prostriedok na dojčenské fľaše a cumlíky 2× 500 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FROSCH Baby Hypoalergénny umývací prostriedok na dojčenské fľaše a cumlíky 2× 500 ml

Frosch EKO Baby Hypoalergénny umývací prostriedok na detské potreby

Na všetko dojčenské vybavenie ako sú fľaše, cumlíky a ostatné sa skvele hodí umývacia emulzia Frosch EKO Baby. Perfektne čistí zvyšky mlieka a pokrmov a potom sa z riadu jednoducho opláchne. Zloženie je hypoalergénne, bez vonných olejov a farbív, a tak sa nemusíte obávať žiadnej alergickej reakcie vášho dieťaťa. Súčasťou zloženia je aj provitamín B5, takže vaša pokožka bude chránená pred vysušením. Frosch EKO Baby Hypoalergénny umývací prostriedok na detské potreby obsahuje len ingrediencie z prírodných čistiacich látok, žiadne mikroplasty a je rýdzo vegánsky. Dokonca aj fľaša je vyrobená z recyklovaných materiálov a po spotrebovaní prípravku je ju možné znova recyklovať. Produkt bol ocenený certifikátom EU Ecolabel. V balení nájdete 2× 500 ml emulzie.


Kľúčové vlastnosti čistiaceho prostriedku Frosch EKO Baby Hypoalergénny umývací prostriedok na detské potreby, 2× 500 ml

  • Frosch EKO Baby dôkladne vyčistí všetko detské vybavenie ako sú cumlíky, či dojčenské fľaše
  • Hravo sa postará o odolné zvyšky mlieka, štiav a ďalších pokrmov
  • Organická kvalita bez obsahu mikroplastov
  • Výrobok je vegánsky
  • Obsahuje provitamín B5 proti vysušovaniu pokožky
  • Zanechá príjemnú a sviežu vôňu
  • Neobsahuje nežiaducu chémiu
  • Zloženie je ohľaduplné k pokožke s neutrálnym pH 5,5 (dermatologicky testované), k čisteným povrchom i k životnému prostrediu
  • Výrobok bol ocenený certifikátom EU Ecolabel
  • Fľaša je zo 100 % recyklátu a ďalej recyklovateľná
  • V balení nájdete 2× 500 ml emulzie

Prečo si vybrať výrobky Frosch?

  • Vašej pokožke, pľúcam a celkovému zdraviu určite prospeje domácnosť bez zbytočných toxínov
  • Namiesto chémie a dezinfekcie si budete vychutnávať príjemnú vôňu po citrusoch
  • S jemnou hypoalergénnou starostlivosťou, vďaka prírodným zložkám čistiaceho prostriedku Frosch EKO Baby, sa vaša pokožka bude mať ako v bavlnke
  • Produkty Frosch sa stavajú zodpovedne aj k prírode a vy sami ich používaním prispievate k blahu našej planéty
  • Zárukou vašej spokojnosti bude viac ako 30-ročná skúsenosť a obľuba výrobkov po celom svete

Použitie čistiaceho prostriedku Frosch EKO Baby Hypoalergénny umývací prostriedok na detské potreby

4 ml prostriedku (asi jedno ľahké stlačenie fľaše) rozpustite v 5 litroch vody. Pri silnom znečistení aplikujte priamo neriedený prostriedok. 

Zloženie:
5 – 15 % anionické tenzidy, 5 % amfotérne tenzidy, neiónové tenzidy, enzým amyláza, kyselina mliečna, panthenol (Provitamín B5)


Certifikáty

Spoločnosť Frosch uplatňuje ekologický prístup od továrne až po kanceláriu

Spoločnosť Frosch pri výrobe všetkých svojich produktov dodržiava najvyššie environmentálne normy. Vďaka tomu sa môže pochváliť certifikátom EMAS, ktorý úspešne obhajuje už viac ako 11 rokov. Vo výrobnom procese, ktorý prebieha v modernej továrni, sa využívajú obnoviteľné (veterné, solárne, geotermálne) a prírodné zdroje energie. K vode je tu prístup priamo z vlastnej studne, tá sa následne spracováva v špecializovanom Vodnom centre a po prečistení sa vypúšťa späť do rieky Rýn. Okrem toho sa energia a teplo vyrobené počas výrobného procesu využívajú aj na prevádzku kancelárskej budovy a sídla výrobcu. V roku 2012 získala najvyšší certifikát ekologickej budovy LEED Platinum. Spoločnosť Frosch využíva rastlinné zdroje vypestované v Európe namiesto ich dovozu z tropických oblastí, ako je to často v prípade iných značiek.


Ohľaduplnosť k prírode na prvom mieste

Spoľahlivý účinok výrobku, hypoalergénnosť, ohľaduplnosť k vašej pokožke a v neposlednom rade aj k životnému prostrediu – všetky tieto vlastnosti zaručujú výrobky so zelenou žabkou na etikete. Obsah všetkých Frosch prostriedkov nezanecháva žiadnu negatívnu ekologickú stopu.  Dôraz je kladený predovšetkým na biologickú odbúrateľnosť. Výrobky Frosch sa môžu používať aj v domácich čistiacich systémoch. Od obalu neočakávajte nič iné ako 100 % recyklovateľnosť a samotný pôvod z recyklovaných materiálov. Preto ich prosím vyhoďte do triedeného odpadu a pomôžte zachrániť našu planétu tým, že spoločne znížime množstvo plastového odpadu. 


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Určenie

Určenie Na riad

Typ

Typ čističa Tekutý
Kód:  xxBABY0036s
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07