Obnoviť stránku

FRESHLIGHT Peony & Smooth Conditioner 300 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FRESHLIGHT Peony & Smooth Conditioner 300 ml

Kondicionér pre deti FRESHLIGHT Peony & Smooth Conditioner s extraktom z pivonky a keratínom s objemom 300 ml sa šetrne stará o detské vlasy, dodáva im ľahkosť a potrebnú výživu. Zabraňuje štiepeniu vlasov, umožňuje ich ľahšie rozčesávanie a uľahčuje konečnú úpravu účesu. Zanecháva vlasy hodvábne jemné, hebké a prevoňané príjemnou vôňou pivoniek. Rozmaznávajte svoje vlasy špičkovou starostlivosťou s vlasovou kozmetikou plnou kvetinovej sviežosti.

Kľúčové vlastnosti kondicionéra pre deti FRESHLIGHT Peony & Smooth Conditioner

  • Určené pre detské vlasy
  • Extrakt z pivonky a keratín
  • Dodáva ľahkosť a výživu
  • Ľahšie rozčesávanie vlasov
  • Príjemná vôňa pivonky

Použitie:
Naneste prípravok do umytých vlasov a vmasírujte do končekov a po celých dĺžkach vlasov. Nechajte chvíľu pôsobiť, potom vlasy dôkladne opláchnite vodou a rozčešte.
Typ vlasov:
Prípravok je vhodný pre normálne vlasy.
Zloženie:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Quaternium-87, Stearamidopropyl Dimethylamine, Dimethicone, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Izopropyl Myristate, Citric Acid, Propylene Glycol, Parfum, Glycerín, Dimethiconol, Polyquaternium-37, Panthenol, Dicaprylyl Carbonate, Hydrolyzed Keratín, Paeonia lactiflora Root Extract, Phenoxyethanol, Sodium Metylparabén, Benzyl Alcohol, Linalool, Benzyl Salicylate, Limonene, Hexyl Cinnamal

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Normálne

Objem

Objem 300 ml
Kód:  VLS956
Produktové číslo:  4015100206128

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16