Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

FREEMAN Pleťový penivý peeling marhuľa 15 ml

4,2 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FREEMAN Pleťový penivý peeling marhuľa 15 ml

Čistiaci penivý peeling Freeman predstavuje vynikajúcu voľbu pre regeneráciu a relaxáciu unavenej pleti. Prírodná kompozícia extraktov z marhule, vitamínov C, E a drobných čiastočiek zo škrupín vlašských orechov jemne odstraňuje odumreté pleťové bunky. Navyše pokožku okamžite vyhladzuje, vyživuje a celkovo zlepšuje jej stav. Pleť je po každom použití masky čistá, jemná a rozjasnená. Maska je vhodná pre všetky typy pleti. Ukážte celému svetu svoju hebkú a mladistvú pokožku.

Aktívne látky

  • marhuľový extrakt - prírodný hydratačný faktor, vyživovacie účinky
  • vitamín C - čistí póry a rozkladá odumreté pleťové bunky
  • vitamín E - chráni povrchovú vrstvu pokožky pred škodlivými účinkami a starnutím
  • prírodný Exfoliator - drť zo škrupín vlašských orechov šetrne urýchľuje obnovu buniek

Použitie

Naneste na vlhkú tvár a dekolt, jemne masírujte prstami alebo špongiou. Potom opláchnite teplou vodou. Používajte 3 - 4× týždenne. Pre posilnenie účinku použite pleťovú masku.

Zakúpiť je možné minimálne 2 kusy.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 15 ml
Kód:  PLK134
Produktové číslo:  72151453424

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16