Obnoviť stránku

Freeman Pleťová maska - plody acai Mega 8-komplex 150 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Freeman Pleťová maska - plody acai Mega 8-komplex 150 ml

Ílová pleťová maska s plodmi acai dokonale vyčistí vašu pleť a ozdraví ju. Okrem toho je obohatená o mega 8-komplex antioxidantov, ktoré prispievajú k ochrane vašej pleti pred vonkajšími vplyvmi a nežiaducim znečistením pokožky vplyvom okolitého prostredia. Íl pohltí všetku prebytočnú mastnotu a vaša pleť bude ozdravená a zbavená zbytočného lesku. To všetko získate spolu s osviežujúcou vôňou avokáda a uhorky, ktoré vás prenesú do exotických krajov minimálne dvakrát týždenne.

Kľúčové vlastnosti

  • Ílová maska
  • Pre všetky druhy pleti
  • Mega 8-komplex antioxidantov
  • Plody acai a ďalších sedem účinných látok
  • Svieža vôňa avokáda a uhorky

Osem statočných

Červené jablko ako mega super cool antioxidant nič netromfne, ale veľké množstvo látok môže jeho účinky ešte vylepšiť. To je filozofia, ktorá stojí za vznikom mega 8-komplexu obsahujúceho špeciálnu zmes ôsmich antioxidantov, ktoré ochránia vašu pleť pred voľnými radikálmi a negatívnymi vplyvmi prostredia, v ktorom sa dennodenne pohybujete. A kto sú tí hrdinovia? Predstavujeme vám silnú osmičku: na čele stojí granátové jablko, hneď za ním dnes toľko populárne goji nasledované mangostanou, noni a acai. Obrannú líniu tvorí mango a brusnice, ktoré neprospievajú len prostate. Rad ôsmich statočných uzatvárajú čučoriedky, ktorých nie je nikdy dosť. Už sa nemusíte rozhodovať, ktorému z nich by ste zverila starostlivosť o svoju pleť, môžete ich mať všetkých naraz.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 150 ml

Typ

Typ Umývacia

Účinok

Účinok Vyživujúci, Čistenie
Kód:  PLK128
Produktové číslo:  72151194044

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03