Obnoviť stránku

FREEMAN Beauty Infusion Revitalizační slupovací maska granátové jablko + peptidy 15 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FREEMAN Beauty Infusion Revitalizační slupovací maska granátové jablko + peptidy 15 ml

Revitalizačná zlupovacia maska ??FREEMAN Beauty Infusion granátové jablko + peptidy v jednorazovom balení s objemom 15 ml je vhodná pre všetky typy pleti. Okamžite pokožku rozjasní, zvyšuje jej odolnosť a zjemňuje póry. Navracia jej žiarivý vzhľad a zanecháva pružnú a zjednotenú. Pleťová maska ??je napustená koncentrovaným sérom, jej bohaté zloženie obsahuje výťažky z granátového jablka a peptidy. Prípravok je dermatologicky testovaný, neobsahuje žiadne parabény, sulfáty, ftaláty či minerálne oleje a nebol testovaný na zvieratách. Doprajte svojej pleti luxusnú starostlivosť, aby bola zdravá a pôsobila krásnym a sviežim dojmom.
Aktívne látky:

  • Granátové jablko vyniká svojimi antioxidačnými vlastnosťami, zjednocuje tóny pokožky a zanecháva ju jasnú a žiarivú
  • Peptidy vypĺňajú pleť a zvyšujú jej pružnosť

Použitie:
Pleťovú masku aplikujte na vyčistenú pleť a dekolt, vyhnite sa očným partiám, obočiu, vlasovej linke a perám. Nechajte pôsobiť po dobu piatich až desiatich minút, potom masku opatrne zlúpnite. Opláchnite pleť teplou vodou. Prípravok používajte podľa potreby.
Typ pleti:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pleti.
Zloženie:
Water/Aqua/Eau, Polyvinyl Alcohol, SD Alcohol 40-B, Peg-8, Glycerín, Propylene Glycol, Punica granatum (Pomegranate) Extract, Palmitoyl tripeptid-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Vaccinium angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Morinda citrifolia Fruit Extract, Vaccinium macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract, Garcinia Mangostana Peel/Fruit Extract, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Euterpe oleracea Fruit Extract, Lycium barbarom Fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium PCA, Tocopheryl Acetate, Panthenol, alantoín, Polysorbate 20, butylénu Glycol, Carbomer, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Fragrance (Parfum), Butylphenyl Metyl Propional (Lilial), Amyl Cinnamic aldehydy, Linalool, Blue 1 (CI 42090), Red 33 (CI 17200)

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 15 ml

Špecifikácia

Typ pleti Atopická a ekzematická, Citlivá, Mastná, Normálna

Typ

Typ Zlupovacia

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná, Suchá

Účinok

Účinok Rozjasňujúci
Kód:  PLK388
Produktové číslo:  72151556156

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18