Obnoviť stránku

FREEMAN Beauty Infusion hydratačná maska ??Manuka Med + kolagén 25 ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FREEMAN Beauty Infusion hydratačná maska ??Manuka Med + kolagén 25 ml

Hydratačná látková maska FREEMAN Beauty Infusion manuka med & kolagén v jednorazovom balení s objemom 25 ml je vhodná pre všetky typy pleti. Pokožke dodáva hydratáciu, vyhladzuje ju a obnovuje jej pružnosť. Spevňuje ju a zanecháva hodvábne jemnú a hladkú. Pleťová maska je napustená koncentrovaným sérom, jej zloženie je obohatené o liečivý extrakt manukového medu a kolagén. Prípravok je dermatologicky testovaný. Hýčkajte svoju pleť luxusnou starostlivosťou a doprajte jej potrebnú hydratáciu, aby bola zdravá a svieža.
Účinné látky:

  • Manukový med vyniká svojími liečivými vlastnosťami, pleť čistí, vyživuje a zlepšuje jej jemnosť
  • Kolagén pomáha zlepšovať pružnosť pokožky, obnovuje jej hladkosť a znižuje výskyt vrások

Použitie:
Vyčistite pokožku a odstránte make-up. Dôkladne rozbalenú masku priložte na tvár tak, aby oči a ústa zostali voľné. Vyhlaďte ju, aby perfektne pokryla čelo, tvár, nos a bradu. Nechajte ju pôsobiť pätnásť až dvadsať minút a potom odstráňte masku. Nakoniec jemne masírujte pleť, aby ste získali všetky výhody séra, ktorým je maska ??impregnovaná. Nie je potrebné opláchnuť pokožku. Produkt používajte dvakrát týždenne alebo podľa potreby. 
Typ pleti:
Výrobok je vhodný pre všetky typy pleti.
Upozornenie:
V prípade podráždenia alebo začervenania pokožky masku nepoužívajte.
Zloženie:

Water/Aqua/Eau, Glycerin, Dipropylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, PEG-32, Trehalose, Methyl Gluceth-20, Betaine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Polyacrylate, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Arginine, Cyclodextrin, Xanthan Gum, Dimethicone, Sclerotium Gum, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Butylene Glycol, PEG-75, Allantoin, Mel Extract (Manuka Honey), Hydrolyzed Collagen, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Nelumbo Nucifera (Lotus) Flower Extract, Acetyl Hexapeptide-8, Dipotassium Glycyrrhizate, Hydroxyethyl Urea, Chlorphenesin, Ethyl Hexanediol, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Fragrance/Parfum

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 25 ml

Špecifikácia

Typ pleti Atopická a ekzematická, Citlivá, Mastná, Normálna

Typ

Typ Textilná

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná, Suchá

Účinok

Účinok Hydratačný
Kód:  PLK390
Produktové číslo:  72151556019

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18