Obnoviť stránku

FREEMAN Beauty Infusion Hydratačná krémová maska manuka 15 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FREEMAN Beauty Infusion Hydratačná krémová maska manuka 15 ml

Hydratačná krémová maska ??FREEMAN Beauty Infusion manuka med & kolagén v jednorazovom balení s objemom 15 ml je určená pre normálnu až suchú pleť. Pokožke dodáva okamžitú hydratáciu, vyhladzuje ju a obnovuje jej pružnosť. Spevňuje ju a zanecháva hodvábne jemnú a hladkú. Jej zloženie napustené sérom je obohatené o liečivý manukový med a kolagén. Prípravok neobsahuje parabény, sulfáty, ftaláty, minerálne oleje a nie je testovaný na zvieratách. Dermatologicky testované. 
Aktívne látky:

  • Manukový med vyniká svojimi silnými liečivými vlastnosťami, pleť čistí, vyživuje a zjemňuje
  • Kolagén pomáha zlepšovať pružnosť pleti, obnovuje jej hladkosť a zmenšuje výskyt vrások

Použitie:
Pleťovú masku aplikujte rovnomerne v tenkej vrstve na vyčistenú pleť tváre a krku, vyhnite sa očným partiám. Nechajte pôsobiť po dobu desiatich až pätnástich minút, potom opláchnite teplou vodou. Prípravok používajte dvakrát týždenne alebo podľa potreby.
Typ pleti:
Prípravok je vhodný pre normálnu až suchú pleť.
Zloženie:
Water, Dimethicone, Glycerín, Cocos nucifera (Coconut) Oil, cetearyl Alcohol, Butyrospermum parkii (Shea Butter), Stearic Acid, Manuka Honey, Vegetable Collagen, Prunus Persica (Peach) Fruit, Carbomer, Glyceryl Sterate, Aminometyl Propanol, Tetrasodium EDTA, PEG-100 Stearate, Phenoxyethanol, Chilorphenesin, Diazolidinyl Urea, Fragrance (Parfum), Coumarin, Linalool, Red 40 (CI 16035), Yellow 5 (CI 19140)

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 15 ml

Špecifikácia

Typ pleti Normálna

Typ

Typ Umývacia

Typ pleti

Typ pleti Normálna, Suchá

Účinok

Účinok Hydratačný
Kód:  PLK387
Produktové číslo:  72151556125

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16