Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Freche Freunde BIO Kaša Slivka a a banán 3× 200 g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Freche Freunde BIO Kaša Slivka a a banán 3× 200 g

Doprajte svojmu dieťaťu lahodnú a zdravú desiatu v podobe mliečnej kaše Freche Freunde BIO. S touto obilnou kašou bez pridaného cukru a soli váš malý jedák skvele odštartuje deň. Jemnú kašu s chuťou ovsených vločiek, banánu a sliviek si zamilujú všetky dievčatká a chlapci od ukončeného 7. mesiaca. Kaša Freche Freunde v bio kvalite je tiež vhodná pre vegánov a pýši sa certifikátom ekologického poľnohospodárstva, čo zaručuje jej 100 % prírodné zloženie.

Kľúčové vlastnosti mliečnej kaše Freche Freunde BIO, 3 × 200 g

  • Mliečna kaša Freche Freunde je ideálna desiata pre deti
  • Obilninová kaša bez pridaného cukru a soli
  • Jemná kaša Freche Freunde s chuťou ovsených vločiek, banánu a sliviek
  • Je vhodná pre deti od ukončeného 7. mesiaca
  • Kaša Freche Freunde BIO je vhodná pre vegánov
  • Kaša so 100 % prírodným zložením
  • S certifikátom ekologického poľnohospodárstva

Zloženie:
Celozrnné ovsené vločky 30 %, celozrnná ovsená múka 18 %, sušené banánové vločky 16 %, celozrnná pšeničná múka 12 %, celozrnná ražná múka 11 %, kúsky sliviek 8 %, múka z pufovanej ryže 4 %, vitamín B1

Upozornenie:
Kaša je potravina na zvláštnu výživu, ide o obilnú kašu pre deti od ukončeného 7. mesiaca. Táto mliečna kaša nie je náhradou materského ani dojčenského mlieka a dojčenie je najlepší spôsob výživy. Kašu podávajte lyžicou a pripravujte ju vždy čerstvú. Uistite sa, že dieťa je schopné jesť hutnú kašu a nedusilo sa. Hneď ako začnú dieťaťu rásť prvé zúbky, dbajte na pravidelnú zubnú hygienu.

Návod na prípravu približne 90 g kaše:
1. Dajte do misky šesť polievkových lyžíc kaše.
2. Pridajte dvanásť lyžíc vlažného materského alebo pokračovacieho dojčenského mlieka.
3. Premiešajte a ak bude treba, môžete kašu mierne povariť. Následne skontrolujte teplotu pokrmu a skonzumujte do pol hodiny. Neohrievajte kašu v mikrovlnnej rúre, hrozí nebezpečenstvo obarenia. Po otvorení kašu vždy dobre vzduchotesne uzavrite a spotrebujte do jedného mesiaca.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 600 g
Počet ks v balení 3 ks

Zloženie

Zloženie Bez konzervantov a umelých farbív, Pridané vitamíny a minerály, Bez pridaného cukru, Bez prídavku soli, Bio kvalita

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 7 mesiacov

Druh kaše

Druh kaše Viac druhov

Typ kaše

Typ Mliečna kaša

Príchuť

Príchuť Banánová, Slivková
Kód:  BABY11416
Produktové číslo:  0745760316403

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07