Obnoviť stránku

FOLIGAIN Triple Action Sérum proti padaniu vlasov s 10 % trioxidilom pre mužov

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FOLIGAIN Triple Action Sérum proti padaniu vlasov s 10 % trioxidilom pre mužov

Sérum na vlasy Foligain je vhodné rovnako pre ženy aj pre mužov. Aplikácia séra je veľmi jednoduchá, zvládnete ju aj sami doma.

  • Sérum na vlasy Foligain poskytne vašim vlasom nevídanú starostlivosť
  • Ľahká manipulácia
  • Ideálny prípravok pre mužov aj ženy

Zloženie

Sérum FOLIGAIN Triple Action pre mužov:
Propylenglykol, voda, butylenglykol, dextrán, acetyltetrapeptid-3, výťažok z kvetov ďateliny (Trifolium Pratense), polysorbát 80, glycerín, hydrolyzované jojobové estery, kyselina citrónová, výťažok z koreňa ženšenu (Panax Ginseng), arginín, acetyltyrozín, výťažok z koreňa lopúcha (Arctium Majus), hydrolyzované sójové proteíny, polyquaternium-11, PEG-12 dimetikón, pantotenát vápenatý (Calcium Pantothenat), glukonát zinočnatý (Zinc Glucona), niacínamid, ornitín HCl, citrulín, glukozamín HCl, biotín, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 hydrogenovaný ricínový olej, apigenín, kyselina oleanolová, biotinoyltripeptid-1, kyselina mliečna (Lactic Acid), mliečne proteíny, peptidy medi, výťažok z listov aloe vera (Aloe Barbadensis), alantoín, výťažok z hrachových klíčkov (Pisum Sativum), výťažok zo saw palmetta (Serenoa Serrulata), výťažok z prasličky (Equisetum Arvense), lecitín, retinylpalmitát (vitamín A), tokoferol (vitamín E), askorbyl palmitát (vitamín C), pantenol (vitamín B5), fenoxyetanol.

Kód:  KSVL5183
Produktové číslo:  818423020297

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09