Obnoviť stránku

Fisher Price - Hojdačka a sedátko v 1

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Fisher Price - Hojdačka a sedátko v 1

Hojdačka Fisher Price sa stane skvelým pomocníkom pri starostlivosti o vaše bábätko. Kombinuje dva praktické produkty v jednom kompaktnom prevedení, takže šetrí veľa miesta. Vďaka stabilnému polohovadlo môžete hojdačku rýchlo a predovšetkým bezpečne meniť na sedadlo a naopak. Hojdačka ponúka päť rýchlostí hojdania, sedadlo je potom vybavené upokojujúcemu vibráciami. Samozrejmosťou je odnímateľná hrazdička aj prehrávanie piesní a veselých zvukov.
Parametre a špecifikácie:
Nosnosť:
11,3 kg
Vlastnosti:
Hojdačka a sedátko v jednom
Päť rýchlostí hojdania
Vibrácie
Prehráva piesne a zvuky
Odnímateľná hrazdička
Päťbodový bezpečnostný pás
Poťah možno prať v práčke
Odporúčaný vek:
Od narodenia
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.
Kód:  HRAa827
Produktové číslo:  746775325305
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13