Obnoviť stránku

FINO Tuhý podpalovač pre krby & grily 12 ks

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FINO Tuhý podpalovač pre krby & grily 12 ks

Zápalka a podpaľovač v jednom – to je tuhý prípravok pre krby a grily z drevitej hmoty na parafínovom základe FINO. Zapálite rovnako jednoducho ako zápalku. S tuhým podpaľovačom FINO sa ľahko pracuje. Ohnisko podpálíte ľahko a rýchlo. Už žiadne zdržiavanie a čakanie, až sa vám táborák konečne rozhorí. V jednom balení nájdete 12 ks tuhého podpaľovača.

Kľúčové vlastnosti tuhého podpaľovača FINO, 12 ks

  • Podpaľovač a zápalky v jednom
  • FINO zapálite rovnako jednoducho ako zápalku
  • Určené pre grily, krby a kachle
  • Tuhý podpaľovač FINO je vyrobený z drevitej hmoty napustenej parafínom

Zloženie:
Lisované drevené piliny napustené parafínom

Bezpečnostné opatrenia:
Tuhý podpaľovač je v súlade podľa EN 1783:1997/A1:2002, EN 1860-3:2003/A1:2006. Uchovávajte mimo dosahu detí. Tento výrobok nepoužívajte v kombinácii s alkoholom ani benzínom. Chráňte pred slnečným žiarením. Chráňte pred teplom, horúcimi povrchmi, iskrami, otvoreným ohňom a inými zdrojmi zapálenia. Zákaz fajčenia. PO POŽITÍ: Okamžite volajte TOXIKOLOGICKÉ CENTRUM/lekára/. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku.


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie
Kód:  CIS555
Produktové číslo:  5900536312101

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11