Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

FINISH Power All-in 1 80 ks

4,8 534 hodnotení
Kúpiť s kódom DNIALZA10
Kód bude uplatnený automaticky.
10,71 €
Cenová bomba
11,90 € Ušetríte 1,39 €

FINISH Power All-in 1 80 ks

Čistý riad je samozrejmosťou každej domácnosti. Vyskúšajte preto tieto tablety do umývačky riadu, ktoré prináša oslnivú čistotu a lesk. Sklenice si déle udrží zářivý lesk a jsou opakovaně chráněny proti korozi skla. Tablety zaručujú až 10 účinkov sily medzi ktoré patrí napríklad funkcia soli, funkcia leštidla, ochrana filtra a mnoho ďalšieho. Odporúčajú je renomovaní výrobcovia pohárov aj umývačiek riadu Riedel Villeroy & Boch, AEG, Bosch, Siemens, Candy, Electrolux, Zanussi, Indesit, Hotpoint a mnoho ďalších. 

účinky tablet

  • Tablety do umývačky riadu
  • Odporúčané poprednými výrobcami umývačiek
  • Odstraňujú nežiaduce nečistoty
  • chráni filter
  • Funkcia soli, leštidla aj předmáčení
  • Odstráni čajové škvrny
  • Chráni umývačku proti vodnému kameňu
  • Silne odstraňujú mastnotu
  • Účinkujú aj pri nízkych teplotách
  • Chráni sklo proti korózii

zloženie

Menej ako 30% fosfáty, 5-15% uhličitan disodný (kyslíkové bieliace činidlo), viac ako 5% polykarboxyláty, neiónové povrchovo aktívne látky, enzýmy (subtilizín, amyláza), parfum (limonén). Nebezpečné látky: Uhličitan sodný, uhličitan disodný, zmes s peroxidom vodíka (2: 3).

použitie

Tablet sa dotýkajte iba suchými rukami. Nerozbaľujte je, iba vložte do zásobníka. Pri krátkych programoch dosiahnete najlepší výsledok, keď tabletu položíte na dno umývačky vedľa filtra. Pri každom použití zase krabicu uzavrite. Skladujte v chlade a suchu. Pre lepšie schnutie odporúčame použiť leštidlo Finish. Soľ i leštidlo sú efektívne vo vode do tvrdosti 26 stupňov e. Pokiaľ máte vodu tvrdšie, iba pridajte Finish soľ. Najlepšie výsledky dosiahnete pri 50-55 stupňoch alebo automatickom programe. Spotrebujte najlepšie do 24 mesiacov od dátumu výroby. 

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Univerzálne

Typ

Typ čističa Tablety

Druh

Druh Multifunkčný

Podľa radu

Podľa radu All in 1

Počet kusov

Počet kusov 80 ks

Podľa konzistencie

Podľa konzistencie Pevné
Kód:  MYC065
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5997321733562
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03