Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

FINISH Power All-in-1, 120 ks

4,8 534 hodnotení
Kúpiť s kódom DNIALZA15
Kód bude uplatnený automaticky.
13,52 €
Garancia najlepšej ceny
15,90 €

FINISH Power All-in-1, 120 ks

Tablety do umývačky riadu FINISH All in 1 Max vo výhodnom balení MEGABOX prinášajú žiarivú čistotu a lesk Vášmu riadu. Unikátna formula s PowerBall s extra koncentrovanou silou si hravo poradí s odstránením silných nečistôt, zvyškov jedla i čajových škvŕn. Vďaka výborným odmasťovacím schopnostiam dokonale zbaví riad i zaschnutej mastnoty. Kapsule do umývačky zaručujú až 10 účinkov sily Power Actions, medzi ktoré patrí napríklad ochrana skla pred koróziou a udržanie ich oslnivého lesku, či ochrana umývačky a filtra pred vznikom vodného kameňa. 

Kľúčové vlastnosti tabliet do umývačky FINISH All in 1 Max

  • Kapsule do umývačky pre najvyššiu čistotu a lesk riadu
  • Unikátna formula PowerBall s extra koncentrovanou silou
  • Dokonalé odstránenie nečistôt, čajových škvŕn a mastnoty
  • Ochrana skla pred koróziou
  • Megabox balenie (120 ks)
  • Ochrana umývačky a filtra pred vodným kameňom
  • Funkcia leštidla, soli a predmáčania

Jednoduché použitie

Kapsule do umývačky ponúkajú funkciu soli a predmáčania, fungujú aj ako leštidlo. Účinkujú aj pri nízkych teplotách. Veľkou výhodou je veľmi jednoduché použitie, stačí ich len vložiť do určenej priehradky a zapnúť umývačku. Po dokončení umývacieho programu sa už môžete tešiť na perfektne čistý riad. Tablety FINISH All in 1 Max pre najvyššiu čistotu a lesk v praktickom balení MEGABOX doporučujú aj poprední renomovaní výrobcovia pohárov a umývačiek riadu.

Použitie:
Pri manipulácii majte suché ruky, tabletu nerozbaľujte, iba vložte do priehradky na umývací prostriedok a zásuvku uzavrite. Jedna kapsula je určená na jeden umývací program. Skladujte v chlade a suchu.
Zloženie:
Menej ako 30% fosfáty, 5-15% uhličitan disodný (kyslíkové bieliace činidlo), viac ako 5% polykarboxyláty, neiónové povrchovo aktívne látky, enzýmy (subtilizín, amyláza), parfum (limonén). Nebezpečné látky: Uhličitan sodný, uhličitan disodný, zmes s peroxidom vodíka (2 : 3).

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Určenie

Určenie Na riad

Typ

Typ čističa Tablety

Obsah chlóru

Obsah chlóru Bez chlóru

Druh

Druh Multifunkčný

Podľa radu

Podľa radu All in 1

Počet kusov

Počet kusov 120 ks

Podľa konzistencie

Podľa konzistencie Pevné
Kód:  MYC126
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5997321735559
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07