Obnoviť stránku

FENJAL Rose Telové mlieko 400 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FENJAL Rose Telové mlieko 400 ml

FENJAL

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Zmyselný rad FENJAL ROSE je určený pre namáhanú pokožku. Stará sa, zjemňuje a dodáva pokožke správnu pružnosť a relaxáciu bez pocitu mastnej pokožky. Výrobky sú zo vzácnych olejov s očarujúcou vôňou ruží. Táto intenzívna starostlivosť sa stará o namáhanú pokožku a vyživuje ju, aby zostala krásna a hebká na dotyk. Telové mlieko dodáva pokožke hladký a zamatovo jemný pocit, ktorý si zamilujete. Vďaka vysokému percentu vzácnych olejov a extraktu z ruží sa mlieko stará o vašu pokožku. Zvlhčuje a nezanecháva mastný film.

Parfumovaná telová starostlivosť FENJAL bola prvýkrát uvedená v roku 1962 a čoskoro si vďaka svojim schopnostiam aj príjemným kvetinovým vôňam získala celosvetový ohlas. Jednotlivé línie telových prípravkov značky FENJAL sú cielene prispôsobené potrebám žien s rôznymi typmi pleti. Prípravky vyvíjané s dôrazom na mimoriadnu švajčiarsku kvalitu sú obohatené o cenné prírodné ingrediencie.

Typ pokožky:
Pre namáhanú pokožku.
Použitie:
Telové mlieko aplikujte ráno a/alebo večer na celé telo ľahkým hladením.

Objem:
400 ml

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 400 ml

Typ pleti

Typ pleti Mastná, Normálna

Špecifikácia

Typ pleti Atopická a ekzematická, Mastná, Normálna

Účinok

Účinok Hydratácia
Kód:  TM013
Produktové číslo:  7614700015672

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12