Obnoviť stránku

FEMMAS Argan & Keratin 1 000 ml

9,17 €

FEMMAS Argan & Keratin 1 000 ml

Zvažujete zakúpenie masky na vlasy, s ktorou budú vaše vlasy vyzerať bezchybne? Potom by ste si mohli obľúbiť masku na vlasy FEMMAS, ktorá sa dodáva v objeme 1000 ml. Maska na vlasy je určená pre mužov aj ženy. Maska na vlasy sa vyrába na sa hodí na všetky typy vlasov. Jej zloženie slúži tiež na potrebnú regeneráciu a výživu vlasov.

Zásadné funkcie masky na vlasy FEMMAS Argan & Keratin 1 000 ml

  • Vďaka tejto maske budete mať krásne a zdravé vlasy
  • Skvele padne akýmkoľvek vlasom
  • Masku používajú dámy aj páni
  • Perfektne vyživí a regeneruje vlasy
  • Maska na vlasy FEMMAS disponuje objemom 1000 ml

Zloženie

Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerín, Glycerín Stearate, Isopropyl Myristate, Propylene Glycol, Amodimethicone, Cyclopentasiloxane, Behentrimonium Methosulfate, Ceteareth-25, Cetyl Alcohol, Polyquaternium-37 Parfém, Cetrimonium Chloride, Dimethiconol, Propylene Glycol Dicaprylate, Butylene Glycol, Trideceth-12, PPG-1 Trideceth-6, Polysorbate 20, Hydrolyzed Com Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Sodium Benzoate, Argania Spinosa Kernel Oil, Citric Acid, Leuconostoc / Radish Root Ferment Filtrate, Magnesium Nitrate, Methylchlorosiotiazolinón, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal

Parametre a špecifikácia

Druh

Druh Arganový

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Účinok

Účinok Regenerácia

Objem

Objem 1 000 ml

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Typ

Typ produktu Maska
Kód:  DROsamp023
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4260450266661

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02