Obnoviť stránku

FELCE AZZURRA Classico Kúpeľová Pena 650 ml

4,7 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,40 €

FELCE AZZURRA Classico Kúpeľová Pena 650 ml

Túžite po kúpeli plnom relaxácie a pohody? V tom prípade je tu pre vás pena do kúpeľa FELCE AZZURRA, ktorá sa postará o jedinečný zážitok. Doprajte svojmu telu poriadnu dávku kvalitnej starostlivosti a odpočinku. Pena do kúpeľa ponúka ako bonus čistiaci účinok. Za skvelými efektmi ponúkaného produktu stojí predovšetkým pomarančový olej. Prípravok stačí dať do vody a užiť si chvíľku pohody a relaxácie.

Zásadné vlastnosti peny do kúpeľa FELCE AZZURRA Classico Kúpeľová Pena 650 ml

  • Pena do kúpeľa FELCE AZZURRA spojí príjemný kúpeľ so starostlivosťou o pokožku tela
  • Čistiaci účinok
  • Aktívne látky: pomarančový olej
  • Pena do kúpeľa FELCE AZZURRA s objemom 650 ml

Zloženie

Aqua, Sodium Laureth Sulfate (SLS), Glycerín, Potassium lactate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum (Fragrance), Lauroyl Glutamate, Sodium Chloride, Polyquaternium-7, Glyceril Oleate, Coco-Glucoside, Disodium EDTA, Phosphoric Acid, Benzyl Alcohol, Coumarin, Linalool, Limonene, Eugenol konzervačné látky: Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 650 ml

Typ prípravku

Typ prípravku Pena

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Čistiaci
Kód:  SG1128
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8001280068003

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09