Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Farcom Mea Natura Peelingový Gél na tvár Granátové jablko 100 ml

3,49 €

Farcom Mea Natura Peelingový Gél na tvár Granátové jablko 100 ml

Chcete mať pleť, ktorá by žiarila zdravím? Potom vás istotne osloví peeling na tvár Farcom, ktorý odstráni z pleti odumreté bunky. Vďaka následnej regenerácii bude jemná a rozžiarená. Svojím zložením je vhodnou voľbou na všetky typy pleti. Hĺbkový peeling Farcom je prispôsobený na vyhladenie hlbších vrások aj akné. Vzhľadom na intenzitu ide o hĺbkový peeling. Vďaka pravidelnému používaniu peelingu na tvár bude vaša pleť nielen krásne hebká, ale tiež dokonale pripravená absorbovať výživné látky z krémov.

Hlavné vlastnosti peelingu na tvár Farcom Mea Natura Peelingový Gél na tvár Granátové jablko 100 ml

  • Peeling na tvár Farcom zaistí odstránenie odumretých buniek vašej pleti
  • Vyživuje a hydratuje vašu pleť
  • Je vyvinutý pre všetky typy pleti
  • Hĺbkový peeling zvládne vyčistiť póry do hĺbky a vyhladí aj hlbšie vrásky
  • Peeling na tvár Farcom má objem 100 ml

Zloženie

Aqua (Water), Coco-Glucoside, Glycerin, Polyacrylate-33, Perlite, PEG-40 Glyceryl Cocoate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Coceth Sulfate, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Sodium Hydroxide, DMDM Hydantoin, Xanthan Gum, Jojoba Esters, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Caprylyl Glycol, Lactic Acid, Glycolic Acid, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Punica Granatum Seed Oil, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Talc, Citric Acid, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Copper Gluconate, Potassium Sorbate, Tartaric Acid, Sorbic Acid, CI 73360 (D&C Red 30)

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 100 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Typ produktu

Typ produktu Na tvár

Peeling intenzitása

Peeling intenzitása Hĺbkový

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov
Kód:  FRCcis03
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1199

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12