Obnoviť stránku

FA sprchovací gél Ipanema Nights 400 ml

4,6 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FA sprchovací gél Ipanema Nights 400 ml

Sprchový gél FA Ipanema Nights patrí do kolekcie plnej sýtych farieb a exotických vôní Fa Brazilian Vibes. Prípravky z tejto kolekcie majú všetkým priblížiť rôzne tváre Brazílie. Osviežujúci sprchový gél vás preto nabije energiou vďaka sviežej vôni v noci rozkvitajúceho jazmínu a exotického ovocia. Ľahké zloženie sprchového gélu pomocou bohatej peny jemne očistí vašu pokožku a zanechá ju jemnú, príjemne hebkú a hydratovanú. O rozžiarenie vašej pokožky sa postará predovšetkým 100 % prírodný extrakt z marakuje, ktorý vyniká hydratačnými a upokojujúcimi účinkami. Vyskúšajte opojnú vôňu Ipanema Nights a preneste sa do centra samby.

Kľúčové vlastnosti sprchového gélu FA Brazilian Vibes Ipanema Nights

  • Sprchový gél obľúbenej značky Fa, z kolekcie Fa Brazilian Vibes
  • Ľahká, krémová textúra na šetrné, ale dôkladné umývanie pokožky
  • Sprchový gél Fa hydratuje pokožku a zanecháva ju príjemne hebkú a mäkkú
  • Sprchový gél FA Ipanema Nights so sviežou vôňoujazmínu a exotického ovocia
  • S obsahom 100 % prírodného extraktu z marakuje
  • Vegánske zloženie bez minerálnych olejov
  • Dermatologicky testovaný kozmetický prípravok s neutrálnym pH
  • 94 % ingrediencií prírodného pôvodu

Aktívne látky:
Extrakt z plodov mučenky jedlej (marakuja) – obsahuje veľké množstvo vitamínu C, vápnika a fosforu, takže po použití sa pokožka okamžite rozžiari. Má výrazné protizápalové a upokojujúce účinky, hydratuje pleť, upravuje tvorbu kožného mazu, vôňa pripomína mango

Spôsob použitia:
Primerané množstvo sprchového gélu naneste na vlhkú pokožku, krúživými pohybmi vytvorte nadýchanú, jemnú penu, ktorou umyte pokožku celého tela. Po umytí všetku penu dôkladne opláchnite teplou vodou.

Zloženie:
Aqua (water, eau), Sodium laureth sulfate, Kokamidopropyl betaín, Sodium chloride, Passiflora edulis fruit extract, Glycerín, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Parfum (fragrance), Coco-glucoside, Caprylyl/capryl glucoside, Benzophenone-4, Trisodium ethylenediamine disuccinate, Sodium hydroxide, Citric acid, Linalool, Benzyl salicylate, Limonene, Hexyl cinnamal, Benzyl alcohol, Alpha-isomethyl ionone, Sodium benzoate, Sodium salicylate, CI 17200 (red 33), CI 42090 (blue 1)


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 400 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie S neutrálnym pH, S prírodnými olejmi

Určenie

Určenie Dámske

Vlastnosti

Účinok Hydratačný
Špecifikácia Prírodné

Problémy

Problémy Na suchú pokožku
Kód:  SG507
Produktové číslo:  9000101227130
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11