Obnoviť stránku

FA Purple Orchid Sof Control darčeková súprava

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FA Purple Orchid Sof Control darčeková súprava

Darčeková súprava FA Purple Orchid Soft Control predstavuje skvelú kombináciu dvoch ošetrujúcich darčekov pre ženy. Súpravu tvorí sprchový gél a dezodorant značky Fa. Sprchový gél Fa Magic Oil sa vďaka výživnej receptúre s blahodárnymi mikroolejmi stará o pokožku, účinne ju čistí a chráni pred vysúšaním. Dvojicu darčekov dopĺňa dezodorant Fa Soft & Control, ktorý ženám poskytne príjemnú dámsku vôňu a účinnú ochranu pred potom, a to až po dobu 48 hodín. S touto kozmetickou darčekovou kazetou venujete ženám pocit sviežosti a vôňavej starostlivosti.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy FA Purple Orchid Sof Control (sprchový gél a dezodorant)

  • Elegantná darčeková kazeta pre ženy
  • Darčeková súprava FA pre intenzívnu starostlivosť o pokožku
  • Súpravu tvorí sprchový gél a dezodorant značky FA zo série Mystic Moments
  • Sprchový gél Fa Magic Oil pre intenzívnu starostlivosť o pokožku a jej ochranu pred vysúšaním
  • Dezodorant Fa Soft & Control s presnou tryskou pre ochranu pred potom po dobu 48 hodín
  • Darčeková súprava dvoch vynikajúcich kozmetických prípravkov pre ženy

Sprchový gél Fa Magic Oil jednoduchý a príjemný spôsob starostlivosti o pokožku

Luxusný sprchový gél Fa Magic Oil Purple Orchid predstavuje skutočné potešenie pre vaše telo i myseľ a navyše je vhodný pre každodenné použitie. Tento sprchový gél obsahuje blahodarné mikrooleje, čím vám poskytuje luxusnú starostlivosť a chráni pokožku pred vysušením. Fa Magic Oil ponúka voči pokožke neutrálne pH a tiež dermatologicky potvrdenú znášanlivosť s pokožkou. Nechajte sa zahaliť do exotickej vône fialovej orchidey a objavte čaro sprchovaého gélu Fa!

Zloženie:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidoprodyl betaine, Sodium chloride, Niacínamid, Polyaquaternium-7, Dicaprylyl éter, Decyl Gluco-side, Glyceryl Oleate, Parfum, PEG-7 glyceryl cocoate, PEG-120 metyl glucose dioleate, Citric acid, Linalool, Hexyl cinnamal, Limonene, Benzyl salicylate, Citronellol, Alpha-Isomethyl ionone, Benzophenone-4, Tetrasodium EDTA, Sodium benzoate, CI 60730, CI17200

Dezodorant FA Soft & Control Caring Lila Scent s dlhou výdržou a príjemnou vôňou

Antiperspirant Fa Soft & Control Caring Lila Scent poskytuje účinnú ochranu proti nadmernému poteniu i proti pachu potu po dobu 48 hodín. Špeciálna technológia Dry Oil nedráždi a nevysušuje pokožku. Prípravok zanecháva po nanesení na tele príjemnú vôňu orgovánu a perfektný pocit sviežosti, neobsahuje alkohol a je k pokožke veľmi šetrný. Kúpte si účinný antiperspirant a udržujte svoje telo voňavé a svieže po celé dni aj noci!

Pre dlhodobý pocit sviežosti

Sú situácie, kedy vám celodenný pocit čistoty nezabezpečí ani dôkladná ranná sprcha. Ak sa ponáhľate, ste nervózny, napätí, zažívate stres a alebo ste proste len neustále v pohybe, pomôže vám antiperspirant s dlhodobou ochranou, ktorá vydrží až 48 hodín. Príjemná vôňa orgovánu vás bude sprevádzať po celý deň a ak bude treba, tak ešte oveľa dlhšie. Jemné zloženie nevysušuje a nedráždi pokožku. Kúpte si pomocníka, ktorý ochráni vašu pokožku pred pachom potu v práci, v škole i vo chvíľach zaslúženého voľna!

Zloženie:
Butane, Propane, Etylhexyl palmitate, Aluminum Chlorohydrate, Cyclomethicone, izobután, Dimethicone, Izopropyl myristate, triethylis citrate, Parfum, Disteardimonium hectorite, Propylene carbonate, Citronellol, Butylphenyl methylpropional, Geraniol, Benzyl alcohol, Alpha-Isomethyl ionone, Eugenol

Použitie:
Nanášajte zo vzdialenosti 30 cm priamo na čistú pokožku v podpazuší. 

Darčeková kazeta obsahuje:
1 × sprchový gél Fa Magic Oil
1 × dezodorant Fa Soft & Control

Kód:  VBAL0675
Produktové číslo:  9000101225303
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06