Obnoviť stránku

FA Men 3v1 Polar 400 ml

4,8 27 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FA Men 3v1 Polar 400 ml

Doprajte si pocit ľadovej sviežosti s pánskym sprchovým gélom FA Men Xtreme Polar. Jeho vysoko chladivé účinky pocítite ihneď po nanesení a zanechajú vám pocit sviežosti počas celého dňa, vrátane stresových situácií. Sprchový gél efektívne bojuje proti suchej pokožke a necháva ju hydratovanú a hladkú. Je vhodný na vaše telo aj vlasy. Rozvoňajte každý svoj deň sviežou exotickou vôňou citrusu bergamotu a zažite pocit chladivej sviežosti.

Hlavné prednosti sprchového gélu FA Men Xtreme Polar

  • Pánsky sprchový gél
  • Svieža vôňa bergamotu
  • Vhodný na telo aj vlasy
  • Sprchový gél FA Men Xtreme Sports bojuje proti suchej pokožke
  • Ľadovo chladivý air-conditioning efekt

Zloženie:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Menthol, Polyquaternium-7, Parfum, Sodium chloride, PEG-7 glyceryl cocoate, Glycol distearate, Cocamide MEA, Laureth-10, Citric acid, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, Coumarin, Butylphenyl methylpropional , Tetrasodium EDTA, Benzophenone-4, Sodium, Benzoate, Sodium salicylate, Cl 42090, Cl 17200

 

Zloženie

Aqua (water, eau), Sodium laureth sulfate, Kokamidopropyl betaín, Parfum (fragrance), Sodium chloride, Glyceryl laurate, Mentol, PEG-7 glyceryl cocoate, Glycol distearate, Cocamide MEA, Propylene glycol, Laureth-10, Sodium hydroxide, Citric acid, Hexyl cinnamal, Linalool, Coumarin, Sodium benzoate, Sodium salicylate, Formic acid, Benzyl alcohol, CI 42090 (blue 1), CI 17200 (red 33)

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Vegan

Objem

Objem 400 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie Bez alkoholu, Bez parabénov, S neutrálnym pH

Hmotnosť

Hmotnosť 440 g (0,44 kg)

Určenie

Určenie Pánske

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Chladivý
Špecifikácia Vegánske

Typ produktu

Typ produktu 3v1

Využitie produktu

Typ produktu Sprchový gél
Kód:  SG308
Produktové číslo:  9000100729840
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07