Obnoviť stránku

FA Coconut Milk Bath Soak 500 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 3,19 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 2,72 €/ks

FA Coconut Milk Bath Soak 500 ml

Radi si po ťažkom dni doprajete relaxačnú kúpeľ? Máme pre vás penu do kúpeľa Fa Coconut Milk, ktorá vám zaistí pružnú a vláčnu pleť. Výťažok z kokosu vás príjemne uvoľní a osvieži. Určite oceníte, že penu Fa môžete použiť aj namiesto sprchového gélu. Prípravok je dermatologicky testovaný a voči pokožke pH neutrálny. S krémovou penou si oddýchnete a zároveň sa postaráte o svoju pleť.

Kľúčové vlastnosti peny do kúpeľa Fa Coconut Milk

  • Pena Fa sa stará o vašu pleť vďaka extraktu z kokosu
  • Pena do kúpeľa Fa Coconut Milk má upokojujúci a osviežujúci účinok
  • Voči pokožke je pH neutrálne, dermatologicky testovaná pena do kúpeľa
  • Pena Fa môže byť používaná namiesto sprchového gélu

Aktívna látka:
Mandľový olej – regeneruje a posilňuje pokožku. V kombinácii s glycerínom a kokosovým extraktom pôsobí blahodarne na vašu pleť.

Použitie:
Výrobca odporúča 4 až 6 kvapiek vo veľkosti lieskového orieška. Požadované množstvo prípravku nalejte do vody. Po kúpeli sa opláchnite teplou vodou. Receptúra Fa peny do kúpeľa bola testovaná a potvrdená v dermatologických štúdiách aj pre používanie namiesto sprchového gélu. Naneste penu na vlhkú pokožku a po použití umyte.
Zloženie:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Glycerin, Yogurt, Cocos nucifera fruit extract, Prunus amygdalus dulcis oil, Parfum, Glycol distearate, Propylene glycol, Laureth-2, Laureth-4, PEG-40 hydrogenated castor oil, PEG-55 propylene glycol oleate, Sorbitol, Disodium laureth sulfosuccinate, Sodium hydroxide, Citric acid, Benzyl salicylate, Hexyl cinnamal, Coumarin, Linalool, Butylphenyl methylpropional, Sodium benzoate, Sodium salicylate.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 500 ml

Využitie produktu

Typ produktu Pena do kúpeľa, Sprchová pena
Kód:  SG673
Produktové číslo:  4015100183108
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04