Obnoviť stránku

EVELINE Cosmetics Facemed Two Phase Eye and Lip Make Up Remover 150 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EVELINE Cosmetics Facemed Two Phase Eye and Lip Make Up Remover 150 ml

Odstráňte z pleti jemne a účinne aj vodoodolný mejkap s dvojfázovým odličovačom Eveline Cosmetics Facemed Two Phase Eye and Lip Make-up Remover s objemom 150 ml, ktorý tvár zbaví zvyškov nielen obyčajného, ale i vodoodolného mejkapu a pokožku aj hydratuje a vyživuje. Vďaka jemnému zloženiu je odličovač značky Eveline veľmi vhodný na odlíčenie očí a vyživenie mihalníc. Odličovač Eveline neobsahuje alkohol, takže je vhodný aj pre suchú a citlivú pleť. Starajte sa o svoju pokožku s produktmi Eveline a dodajte jej všetko, čo potrebuje.

Kľúčové vlastnosti dvojfázového odličovača Eveline Cosmetics Facemed Two Phase Eye and Lip Make-up Remover 150 ml

  • Dvojfázový odličovač skvele odstráni aj vodoodolný mejkap
  • Jemné zloženie zaručí aj šetrné odlíčenie očí
  • Dvojfázový odličovač Eveline Cosmetics Facemed Two Phase Eye and Lip Make-up Remover vyživuje mihalnice a regeneruje pokožku
  • Neobsahuje alkohol
  • Ideálny pre suchú a citlivú pokožku

Použitie:
Pred použitím odličovač pretrepte, aby došlo k zmiešaniu oboch zložiek. Na odlíčenie použite kozmetický tampón, na ktorý naneste primerané množstvo odličovača a pevným ťahom zotrite mejkap.

Zloženie:
Aqua, Paraffinum liquidum, ethylexyl palmitate, ethylexyl steareate, isododecane, izopropyl myristate, glycerín, rosa gallica flower extract, rosa damascena flower oil, panthenol, alantoín, argania spinosa kernel oil, macadamia ternifolia seed oil, ricinus communis seed oil, tocopheryl acetate, DMDM hydantoín, polyaminopropyl biguanide, xylitylglucoside, anhydroxylitol, xylitol, glucose, sodium chloride, potassium sorbate, sorbic accid, CI 16255, CI 17200.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 150 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Suchá

Typ

Typ produktu Dvojfázový (olejový) odličovač

Špecifikácia

Typ pleti Citlivá, Suchá
Kód:  PLK484
Produktové číslo:  5901761955156
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17