Obnoviť stránku

EVELINE Cosmetics Facemed Hydra Detox 2 × 5 ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EVELINE Cosmetics Facemed Hydra Detox 2 × 5 ml

Hydratačná pleťová maska ??EVELINE Cosmetics Facemed Hydra Detox 8 v 1 s aktívnym uhlím je jedinečným pomocníkom v starostlivosti o nedokonalú pleť. Výborne hydratuje pokožku tváre, účinne čistí, detoxikuje, regeneruje, osviežuje a vyhladzuje pleť. Prekvapte svoje okolie dokonalou pleťou aj bez mejkapu.

Kľúčové vlastnosti čistiacej pleťovej masky EVELINE Cosmetics Facemed Hydra Detox 8 v 1

  • Pleťová maska ??má 8 vynikajúcich funkcií v 1
  • Ideálna pre citlivú a suchú pleť
  • Obsahuje aktívne uhlie, známe pre svoje antioxidačné účinky
  • Účinne čistí, detoxikuje, hydratuje, regeneruje, osviežuje, vyhladzuje, regeneruje a vyživuje pokožku
  • Pri dlhodobom používaní získate hodvábne hladkú a mäkkú pokožku
  • Balenie obsahuje 2 × 5 ml pleťovej masky

Aktívne látky

Aktívne uhlie pleť detoxikuje, zbavuje mastnoty a je výborným antioxidantom. Pre mastnú, zmiešanú a problematickú pleť sa stane čistiaca pleťová maska ??značky Eveline nenahraditeľným pomocníkom v starostlivosti o pleť.

Použitie:
Masku naneste v tenkej súvislej vrstve na dokonale očistenú tvár, krk a dekolt. Nechajte pôsobiť približne 10 minút a potom opláchnite vlažnou vodou, zvyšky môžete odstrániť kozmetickými tampónmi. Vaša pokožka bude po aplikácii masky rozžiarená, pružnejšia a zbavená nedokonalostí. Aplikujte 1 až 2 × týždenne.

Zloženie:
Aqua (Water), Magnesium, Aluminum SILICATE, Charcoal Powder, Kaolín, Propylene Glycol, Glyceryl Stearates, Paraffinum Liquidum, PEG-100 Stearate, Polysorbate 20, Polyacrylate Crosspolymer-6, Illia, Enantia Chlorantha Bark Extract, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Palmitoyl Tripeptid-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, DMDM ??Hydantion, Metylparabén, Butylparabén, Etylparabén, Disodium EDTA, Glycerín, Propylparabén, Carbomer, Sodium Lactate, Oleanolic Acid, Parfum (Fragrance), Butyphenyl Methylpropional, Hydroxycitronellal.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Umývacia

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Suchá

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Upokojujúci, Rozjasňujúci, Čistenie
Kód:  PLK481
Produktové číslo:  5901761963137
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16