Obnoviť stránku

EVELINE Cosmetics Facemed Aloe Vera Micellar Water 400 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 4,60 €/ks
Pri kúpe 2 ks 4,24 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 3,89 €/ks

EVELINE Cosmetics Facemed Aloe Vera Micellar Water 400 ml

Upokojujúca micelárna voda EVELINE Cosmetics Facemed Aloe Vera Micellar Water 3 v 1 s objemom 400 ml rýchlo a účinne pleť čistí a zbavuje ju mastnoty a všetkých nečistôt. Oči a pery odličuje jedným ťahom bez nadmerného trenia a dôsledne odstraňuje aj vodoodolný make-up. Pleť regeneruje a dodáva jej intenzívnu hydratáciu. Vďaka bohatému zloženiu obsahujúcemu 100 % prírodnú šťavu z aloe vera ju upokojuje a zmierňuje jej podráždenie. Prípravok s fyziologickým pH neobsahuje alkohol a je vhodný pre všetky typy pleti, vrátane citlivej. Doprajte svojej pleti dokonalú starostlivosť a očistu s touto kvalitnou micelárnou vodou EVELINE Cosmetics Facemed s Aloe Vera.
Aktívne látky:

  • Komplex AQUAXYL
  • Technológia Hydraconcept 3D
  • Listová šťava Aloe Barbadensis – 100 % prírodná šťava z aloe vera
  • Pro-vitamín B5

Účinky:
Výsledkom aplikácie micelárnej vody je čistá a upokojená pokožka, dokonale hydratovaná a regenerovaná, ktorá žiari sviežim a zdravým vzhľadom.

Použitie:
Ráno a večer naneste prípravok na vatový tampón a aplikujte na tvár, oči, pery, dekolt a krk. Jemnými krúživými pohybmi nečistoty a make-up zotrite. Micelárnu vodu už nemusíte oplachovať, nahrádza pleťovú vodu či tonikum.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 400 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá

Špecifikácia

Typ pleti Citlivá
Kód:  PLK480
Produktové číslo:  5901761958836
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12