Obnoviť stránku

EVELINE COSMETICS Expert C Youth Activator Day And Night Cream- Mask 50 + 50 ml

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EVELINE COSMETICS Expert C Youth Activator Day And Night Cream- Mask 50 + 50 ml

Rozmaznávajte svoju pleť aj v zrelom veku. Aj keď sa vám do tváre už vpísali veľké životné skúsenosti, tie drobné môžete ešte zľahka vyhladiť. Dokážte svojmu okoliu, že päťdesiatka je obyčajné číslo. S liftingovým pleťovým krémom zastavíte čas. Vaša pokožka bude hlboko hydratovaná a regenerovaná.

Jedinečné vlastnosti liftingového krému Expert C

  • Liftingový efekt
  • Pleť do hĺbky hydratuje a regeneruje
  • Pomáha vyhladzovať jemné vrásky
  • Expert C zosvetlí pigmentové škvrny
  • Prekvapíte okolie mladistvým vzhľadom
  • Liftingový krém má príjemnú konzistenciu

Plný tých najúčinnejši antioxidantov

Vitamín C podporuje biologické funkcie ľudského tela. Je klinicky dokázané, že poskytuje pokožke anti-age účinky. Silný vitamín C je základom pre tvorbu kolagénu v spojivových tkanivách, má silné antioxidačné vlastnosti a účinne redukuje pigmentové škvrny. Voľné radikály vyvolané UV žiarením sú zodpovedné za predčasné starnutie kože. Používanie vhodného antioxidandu, akým je vitamín C, je preto základom pre minimalizáciu viditeľných známok starnutia.

Kyselina hyalurónová je úplne prirodzená a telu vlastné molekula. Dokáže v pleti udržiavať veľké množstvo vody. Vyhladzuje a zmäkčuje pokožku, dokáže na seba naviazať niektoré ťažké kovy z okolitého prostredia.

Vitamín E zbavuje pokožku voľných radilálov a tým zmierňuje proces starnutia a redukuje drobné vrásky. Chráni vašu pleť pred negatívnymi účinkami UV žiarenia.

Vitamín A stimuluje tvorbu kolagénu, ktorý je dôležitý pre udržanie zdravo a mlado vyzerajúcej pokožky. Tiež čistí póry a upokojuje nepríjemné prejavy na pleti, ako je začervenanie, svrbenie a tvorba šupiniek.

 

Prekvapte mladistvou pleťou

Liftingový denný a nočný krém Expert C 50+ je určený na šetrnú starostlivosť o zrelú pokožku. Unikátny komplex silných antioxidantov a kyseliny hyalurónovej vyhladí a vyplní jemné vrásky, zjednotí farebný tón pleti, vyživí pleť do hĺbky a zaistí okamžitý liftingový efekt, ktorý podporíte pravidelnou aplikáciou. Vaša pokožka bude zas hodvábne jemná a mladistvo jasná.

Použitie:
Liftingový krém aplikujte ráno a večer na pleť zbavenú všetkých nečistôt. Naneste aj na pokožku krku a dekoltu. Krém môžete použiť aj ako podklad pod make-up.

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 50 ml

Špecifikácia

Typ pleti Citlivá, Normálna

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Normálna, Suchá

Účinok

Účinok Rozjasňujúci, Proti vráskam
Kód:  PLK372
Produktové číslo:  5901761941883
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02