Obnoviť stránku

EVELINE COSMETICS Booster Gift Sada

4,0 2 hodnotení

EVELINE COSMETICS Booster Gift Sada

Darčeková kozmetická sada EVELINE COSMETICS Booster Gift Set obsahuje špičkové prípravky na perfektné nalíčenie. Nájdete v nej kondicionér na riasy, riasenku a ceruzku na oči v čiernej farbe. Multifunkčné sérum EVELINE COSMETICS SOS Lash Booster 5 v 1 s objemom 10 ml pôsobí nielen ako aktivátor rastu rias, ale aj ako vyživujúce sérum a podkladová riasenka. Účinne riasy zahusťuje a zdvojnásobuje ich objem. Jeho inovatívne zloženie obsahuje arganový olej so silnými regeneračnými a výživnými účinkami, ktorý riasy posilňuje a chráni pred negatívnymi okolitými faktormi. Obsiahnutý bioHyaluron Complex ich intenzívne hydratuje, vyhladzuje a stimuluje ich rast. Vďaka D-panthenolu (provitamínu B5) vyhladzuje a zahusťuje vlasové vlákno, chráni a obnovuje riasy od korienkov až ku končekom.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady pre ženy EVELINE COSMETICS Booster Gift Set

  • Multifunkčné sérum EVELINE COSMETICS SOS Lash Booster 5 v 1 spája vlastnosti aktivátora rastu rias, vyživujúceho séra a podkladovej riasenky
  • Arganový olej riasy regeneruje, vyživuje a posilňuje
  • Komplex bioHyaluron Complex dodáva intenzívnu hydratáciu a podporuje rast rias
  • Čierna maskara EVELINE COSMETICS Big Volume Explosion na bohatý objem a definíciu rias
  • Inovatívna kefka umožňuje dokonalé krytie každej riasy a presné oddelenie rias
  • Šetrné zloženie obsahuje minerálne pigmenty, jojobový olej a karnaubský prírodný vosk
  • Ceruzka na oči v čiernej farbe EVELINE COSMETICS Eyeliner na presné a ľahké nalíčenie
  • Vďaka ideálnej konzistencii sa ľahko nanáša a nerozmazáva
  • Praktické strúhadlo zaručuje optimálnu ostrosť na dosiahnutie perfektných liniek

Riasenka EVELINE COSMETICS Big Volume Explosion na objem a perfektné natočenie rias

Riasenka EVELINE COSMETICS Big Volume Explosion Mascara v tmavo čiernej farbe s objemom 11 ml zintenzívni pohľad vašich očí, podčiarkne ich prirodzenú krásu a dodá im hĺbku a iskru. Vďaka inovatívnej dvakrát väčšej kefke s 20 radmi pružných štetín dokonale pokryje každú riasu a zároveň riasy presne oddelí. Bohatý objem bez obmedzenia a nádherné krivky vám vydržia celý deň. Jej zloženie obsahuje minerálne pigmenty, jojobový olej, karnaubský prírodný vosk, ktoré rast rias a chráni ich pred vypadávaním. Vitamíny A, E a F a D-panthenol riasy posilňujú, hydratujú a vyživujú. Maskara riasy nezlepuje, nedrobí sa a nevytvára žiadne hrudky. K očiam je veľmi šetrná a nespôsobuje podráždenie.

Skvelý pomocník pre podmanivý a zvodný pohľad

Čierna ceruzka na oči EVELINE COSMETICS Eyeliner jedným ťahom perfektne zvýrazní kontúry očí, zdôrazní ich tvar a dodá im hlboký pohľad. Vďaka vysoko koncentrovanej pigmentácii a ideálnej konzistencii sa jemne nanáša a nerozmazáva sa. Veľkou prednosťou je spoľahlivé orezávatko zabudované vo viečku, ktoré umožňuje presné naostrenie, vďaka čomu sú linky dokonalé a aplikácia veľmi jednoduchá.

Obsah sady:

  • Kondicionér na riasy EVELINE COSMETICS SOS Lash Booster s objemom 10 ml
  • Riasenka EVELINE COSMETICS Big Volume Explosion Mascara s objemom 11 ml
  • Ceruzka na oči EVELINE COSMETICS Eyeliner Pencil

Zloženie kondicionéru na riasy:
bioHyaluron ComplexTM, Luxury of youth ComplexTM, D-panthenol (provitamín B5)
Zloženie riasenky:
AQUA, SYNTHETIC BEESWAX, PARAFFIN, ACACIA SENEGAL GUM, STEARIC ACID, TRIETHANOLAMINE, PALMITIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, COPERNICIA CERIFERA CERA, GLYCER YL STEARATE, POLYBUTENE, VP/EICOSENE COPOLYMER, ORYZA SATIVA CERA, HYDROXYETHYLCELLULOSE, MYRISTIC ACID, ARACHIDIC ACID, BEHENIC ACID, OLEIC ACID, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, CI 77499

Parametre a špecifikácia

Kód:  VBAL645
Produktové číslo:  5903416003441
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02