Obnoviť stránku

EVELINE Cosmetics bioHyaluron 4D eye cream 15 ml

4,4 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EVELINE Cosmetics bioHyaluron 4D eye cream 15 ml

Citlivá pokožka v okolí očí si vyžaduje jemnú a šetrnú starostlivosť. Len tak môžete ochrániť svoju vizáž pred predčasnými známkami starnutia. Vhodným riešením je preto starostlivosť o očné partie rozjasňujúcim očným krémom Eveline Cosmetics s kyselinou hyalurónovou. Jej trojitá dávka vo výnimočnej kombinácii troch častíc zaručuje omladzujúce účinky na povrchu aj hlboko v pokožke, a tým obnovuje mladistvé procesy v pokožke. Krém je vybavený SPF 8, takže chráni pokožku v okolí vašich očí pred nežiaducimi účinkami UV žiarenia.

Účinky

  • Vyhladzuje vrásky v okolí očí vďaka inovatívnemu systému 4D omladenia v čase (zníženie počtu, dĺžky, šírky a hĺbky vrások)
  • Intenzívne hydratuje až 24 hodín
  • Redukuje škvrny a opuchy

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 15 ml

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ krému

Typ Krém

Účinok

Účinok Proti vráskam, Lifting a spevnenie
Kód:  PLK162
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16