Obnoviť stránku

Estée Lauder Perfectly Clean Creme Cleanser/Moisture Mask 150 ml

5 1 hodnotení
25,90 €

Estée Lauder Perfectly Clean Creme Cleanser/Moisture Mask 150 ml

Čistiaci krém Estée Lauder Perfectly Clean Creme Cleanser/Moisture Mask je luxusný nepenivý krém, ktorý rýchlo a spoľahlivo vyčistí všetky typy pleti od nečistôt a líčenia. Ideálny je najmä na pleť suchú, ktorú dokáže perfektne hydratovať. Tento unikátny krém redukuje nedokonalosti pleti, prejasňuje ju, vyhladzuje a hĺbkovo pleť hydratuje.

Použitie tohto čistiaceho krému je vhodné raz až dvakrát počas dňa, najlepšie ráno a večer. Veľmi účinný čistiaci krém 2 v 1 sa dá použiť aj ako trojminútová hydratačná maska nanášaná pre dokonalý efekt dvakrát týždenne. Výsledkom aplikácie je zamatovo hebká, hĺbkovo hydratovaná pleť bez nedokonalostí, ktorá je dostatočne čistá na ďalšie líčenie alebo nočný odpočinok. Krém má jemné zloženie, ktoré nepení a spoľahlivo odstráni všetkynečistoty a zvyšky aj veľmi odolného mejkapu. Prípravok pleť súčasne hydratuje a ošetruje. Doprajte svojej pleti luxusný čistiaci prípravok, aby bola dokonale čistá, zdravá a krásna!
Typ pleti:

Na všetky typy pleti, najmä na pleť suchú.
Použitie:
Naneste na pleť ráno a večer a jemne vyčistite. V prípade použitia ako masky, nechajte pôsobiť 3 minúty. Dôkladne opláchnite.
Objem:
150 ml

Zloženie

WATER\AQUA\EAU, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, ISOHEXADECANE, GLYCERIN, HEXYLDECYL STEARATE, SQUALANE, PETROLATUM, GLYCERYL STEARATE, SILYBUM MARIANUM (LADY'S THISTLE) EXTRACT, GENTIANA LUTEA (GENTIAN) ROOT EXTRACT, ALGAE EXTRACT, SORBITOL, CAFFEINE, ISODODECANE, SUCROSE, HYDROGENATED LECITHIN, HYDROGENATED POLYDECENE, PEG-100 STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, STEARYL ALCOHOL, CETEARETH-20, CARBOMER, DIMETHICONE, BUTYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, ZINC PCA, HEXYLENE GLYCOL, FRAGRANCE (PARFUM), POTASSIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo, Prírodné

Objem

Objem 150 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Typ produktu

Typ produktu Pena

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými zložkami

Určenie

Určenie Pre ženy
Oblasť použitia Tvár

Typ

Typ Umývacia

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci
'>
Kód:  KSPL1371
Záruka: 24 mesiacov

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08