Obnoviť stránku

ESTÉE LAUDER Little Black Primer 01 Black 6 ml

22,90 €

ESTÉE LAUDER Little Black Primer 01 Black 6 ml

Chcete mať istotu, že vaše líčenie bude dlho vyzerať dobre? S tým by vám pomohla podkladová báza ESTÉE LAUDER, ktorá zaistí, aby vaša pleť bola pripravená na aplikáciu ďalších kozmetických produktov.

Podkladová báza ESTÉE LAUDER Little Black Primer 01 Black 6 ml ...
  • Podkladová báza ESTÉE LAUDER predĺži výdrž vášho líčenia

Zloženie

ISODODECANE, WATER/AQUA/EAU, DIMETHICONE SILYLATE, SORBITAN OLIVATE, QUATERNIUM-90 BENTONITE, TRISILOXANE, SORBITAN TRISTEARATE, SILICA SILYLATE, POLYISOBUTENE, TRIHYDROXYSTEARIN, DIISOPROPYL ADIPATE, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAXCERA CARNAUBACIRE DE CARNAUBA, PANTHENOL, PANTETHINE, CHOLESTEROL, PROPYLENE CARBONATE, TOCOPHERYL ACETATE, METHICONE, CAPRYLYL GLYCOL, MAGNESIUM SALICYLATE, HEXYLENE GLYCOL, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, MICROCRYSTALLINE WAXCERA MICROCRISTALLINACIRE MICROCRISTALLINE, PHENOXYETHANOL, [+/- IRON OXIDES (CI 77491), IRON OXIDES (CI 77492), IRON OXIDES (CI 77499)]

Parametre a špecifikácia

Typ

Použitie Mihalnice
Typ Klasická
Vhodné pre Kontaktné šošovky
Špecifikácia Dekoratívne

Kefka

Tvar Ohnutá
Materiál Plast

Objem

Objem 6 ml

Efekt

Efekt Predĺženie

Farba

Farba Čierna
Kód:  DEKO3737
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  887167077379

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17