Obnoviť stránku

ESTÉE LAUDER Double Wear Flawless Wear Concealer 2C Light-Medium

4,0 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
27,90 €

ESTÉE LAUDER Double Wear Flawless Wear Concealer 2C Light-Medium

Trápia vás tmavé kruhy pod očami, čerstvo vyrazený pupienok alebo napríklad pigmentové škvrny? Vďaka korektoru ESTÉE LAUDER Double Wear Flawless Wear skryjete ľahko a rýchlo všetky nedokonalosti. Dokonalé krytie vydrží až na 15 hodín. Penovú textúru môžete jednoducho vrstviť, krytie tak navýšite k svojej maximálnej spokojnosti. Korektor Double Wear Flawless Wear ďalej ponúka vodoodolnosť, kedy odolá aj slzám a potu, a navyše potom odolnosť proti oteru a nepriaznivým vplyvom. Navyše sa nezlieva do vrások, je preto vhodný na rozjasnenie okolia očí.

Kľúčové vlastnosti korektora ESTÉE LAUDER Double Wear Flawless Wear Concealer 2C Light-Medium

  • Na zakrytie nedokonalostí na pleti
  • Korektor ESTÉE LAUDER Double Wear ponúka 15-hodinovú výdrž
  • Ľahká penová textúra
  • Odolá vode, potu aj oteru
  • Double Wear Flawless Wear sa nezlieva do vrások
  • Možno ho vrstviť
  • Aplikátor na jednoduchú a bezchybnú aplikáciu

Použitie:
Najskôr vyberte správny odtieň korektora tak, aby bol buď rovnaký ako odtieň vášho make-upu, alebo o odtieň svetlejší/tmavší. Pre najlepší výsledok aplikujte dlhotrvajúci korektor Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place až po make-upe. Najskôr naneste korektor na chrbát ruky a potom ho aplikujte pomocou štetca na požadované miesto. Korektor dôkladne rozotrite.


Zloženie

WATER/AQUA/EAU, CYKLOPENTASILOXÁN, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, Phenyl TRIMETHICONE, BUTYLÉNGLYKOL, BORON nitrid, Sorbitan SESQUIOLEATE, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, TRIBEHENIN, SÍRAN HOREČNATÝ, TOCOPHERYL ACETATE, HYALURONÁTU SODNÉHO, ETHYLHEXYLGLYCERÍN, DIMETHICONE, METHICONE, Laureth-7, GLYCERÍN, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, Penta- TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, XANTHAN GUM, ALUMINA, TRISILOXANE, DIMETHICONE SILYLATE, SORBIC ACID, PHENOXYETHANOL, CHLORFENESIN, [+/- IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), MICA].

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Korektor

Špecifikácia

Typ pleti Všetky typy
Výdrž 15 hodín

Vlastnosti

Vlastnosti Dermatologicky testovaný, Dlhotrvajúci, Neupcháva póry, Bez parfumovania
Účinok Zjednotenie pleti, Rozjasňujúci

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom

Balenie

Objem 15 ml

Konzistencia

Konzistencia Tekutá

Krytie

Krytie Krycí

Odtien

Odtien Medium
Kód:  DEKO5558
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  027131963332

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07