Obnoviť stránku

ESTÉE LAUDER Double Matte Oil-Control Pressed Powder 03 Medium 14 g

ESTÉE LAUDER Double Matte Oil-Control Pressed Powder 03 Medium 14 g


Kompaktný púder Estée Lauder Double Matte Oil Control Powder 03 Medium je luxusný kozmetický prípravok, ktorý elegantne zmatnie vašu pleť. Extra hebký kompaktný púder má drobné čiastočky, ktoré prepožičajú vašej pleti prirodzený, jemne matný vzhľad. Púder zahalí vašu pleť do hodvábnej farby a skryje všetky pleťové nedostatky, vrátane nerovnomerného zafarbenia pleti. Prípravok je vhodný najmä na zmatnenie zmiešanej a mastnej pleti.
Púder je uložený do elegantnej kazetky, ktorá je pre vaše väčšie pohodlie pri líčení opatrená zrkadielkom a nanášacou hubkou. Púder krásne priľne k pokožke, zaručí hladký povrch pleti a neusadí sa v jemných linkách. Viditeľne obmedzuje lesk a tvorbu kožného mazu a minimalizuje póry, bez toho aby pokožku vysušoval a inak zaťažoval. Vďaka ochrannému filtru SPF 10 chráni pleť proti škodlivým vplyvom slnečného žiarenia. Doprajte si luxusnú bodku vášho make-upu, kedykoľvek budete potrebovať!
Aktívne látky:Ochranný filter SPF 10 chráni pleť proti škodlivým vplyvom slnečného žiarenia.
Typ pleti:
Na zmiešaný a mastný typ pleti.
Odtieň:
03 Medium
Objem:
14 g
 




Kód:  KSDE0453-a
Produktové číslo:  27131119777

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07