Obnoviť stránku

ERGOBABY Adapt nosič Soft Flex Mesh – Midnight Blue

4,0 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -2 %
126,90 € 129,90 €

ERGOBABY Adapt nosič Soft Flex Mesh – Midnight Blue

Bábätko pociťuje najväčšie bezpečie, keď je v blízkosti svojich rodičov. Ak preferujete nosenie dieťatka pri sebe, ako vhodnú voľbu odporúčame nosič pre dieťa Ergobaby. Dieťa sa v ňom uloží na brucho, na chrbát a na bok. Nosenie na bruchu vám poskytne nepretržitý kontakt s dieťaťom. Nosič na chrbát môžu využívať staršie deti, ktoré sú schopné samy stáť alebo sedieť. Nosenie na boku je jednou z najstarších a najbežnejších metód. Nosič pre deti vám umožní mať ho pri sebe bez bolesti rúk, pretože vďaka tomuto spôsobu sa hmotnosť dieťaťa rovnomerne rozkladá na vaše boky a ramená. Je prispôsobený na hmotnosť dieťaťa od 3,2 do 20,4 kg. Pevnosť a kvalitu látky prináša bavlna. K výbave nosiča patrí praktická výbava, v tomto prípade opierka hlavy, kapucňa a vystužené popruhy.

Zásadné prednosti nosiča pre deti ERGOBABY Adapt nosič Soft Flex Mesh – Midnight Blue

  • Nosič pre bábätko Ergobaby dáva možnosť niesť dieťa a mať ruky voľné
  • Je nachystaný na uloženie dieťaťa na brucho, na chrbát a na bok
  • Unesie dieťa s hmotnosťou od 3,2 do 20,4 kg
  • Pevnosť a kvalitu látky poskytuje bavlna
  • Ergonomické spracovanie je dôležité pre správny vývoj dieťaťa
  • Nosič možno bez problémov vyprať v práčke
  • Turistické vyhotovenie je ideálne na dlhé výlety
  • Nosič na dieťa sa uspôsobí veľkosti dieťaťa vďaka praktickému rastúcemu spracovaniu

Na nosič pre deti sa rýchlo adaptujete vy aj vaše dieťa

Nosič pre dieťa Ergobaby je skvelou voľbou ako alternatíva k tradičnému kočíku. Je navrhnutý s dôrazom na ergonomické spracovanie, ktoré je dôležité pre správny vývoj dieťaťa. Ergonomický nosič ponúka dieťaťu aj prirodzenú polohu, čím znižuje riziko deformácie chrbtice alebo bedier. Turistické vyhotovenie uľahčí vášmu dieťaťu pohodlný pobyt aj pri dlhých potulkách. Vďaka rastúcemu vyhotoveniu možno nosič upraviť podľa veľkosti dieťaťa, takže ho môžete použiť pre vekovo rôzne deti.

Spoznajte pridanú výbavu nosiča pre dieťa

Nosič pre deti Ergobaby prináša okrem hlbšej väzby medzi dieťaťom a rodičom aj prvky, ktoré zvyšujú pohodlie oboch. Komfortné nosenie bábätka je podporované vystuženými popruhmi, vďaka ktorým nebudete zažívať nepríjemné tlačenie. V klokanke pre deti nájdete integrovanú opierku hlavy. Táto opierka bola navrhnutá tak, aby udržiavala hlavu novorodenca alebo batoľaťa v bezpečnej a ergonomickej pozícii. Je to užitočný detail, ktorý pomáha bábätkám, ktoré ešte nemajú dostatočnú silu držať hlavičku. Praktickou vymoženosťou je tiež kapucňa, ktorá slúži na ochranu dieťaťa pred slnkom, vetrom, chladom alebo inými nepriaznivými poveternostnými podmienkami. Nosič pre novorodencov Ergobaby sa postará o dôkladnú oporu detského chrbta, čo je dôležité, obzvlášť keď bábätko ešte nemá dostatočnú silu na samostatné sedenie.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Nosič pre bábiky

Určenie

Určenie Pre všetkých

Minimálna hmotnosť dieťaťa

Minimálna hmotnosť dieťaťa 3,2 kg

Maximálna nosnosť

Maximálna nosnosť 20,4 kg

Pozícia nosenia

Možnosti nosenia Na brucho, Na chrbát, Na bok

Vlastnosti

Vlastnosti Vyhotovenie vhodné pre novorodencov, Ergonomické spracovanie, Možnosť prania v práčke, Turistické vyhotovenie, Rastúce vyhotovenie
Výbava Opierka hlavy, Kapucňa, Vystužené popruhy

Materiál

Materiál Bavlna

Farba

Farba Modrá

Rozmery nosiča

Min. dĺžka bedrového pásu 66 cm
Max. dĺžka bedrového pásu 140 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 600 g

Vlastnosti

Farba Modrá

Vhodné pre

Vhodné pre novorodencov Áno
Kód:  BABY2798
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1220000204010

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03