Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ERBARIO TOSCANO starostlivosť o ruky a pery Oliva

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ERBARIO TOSCANO starostlivosť o ruky a pery Oliva

Rozmaznávajte sa s kvalitnou prírodnou kozmetikou. Darčeková súprava ERBARIO TOSCANO Oliva obsahuje vyživujúci krém na ruky a ochranný balzam na pery. Prípravky obsahujú olivový olej, ktorý sa výborne osvedčil v boji proti suchej pokožke. Krém sa rýchlo vstrebáva, hydratuje pokožku a zjednocuje tón kože. Vďaka svojmu výživnému zloženiu je vhodný aj pre citlivú pokožku. Balzam zvláčňuje pery a zanecháva ich zvodne hebké. Rastlinné oleje a maslá ochránia vaše pery pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi. S darčekovou súpravou ERBARIO TOSCANO svoju pokožku zregenerujete aj prevoniate.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy ERBARIO TOSCANO Oliva

  • Vyživujúci krém na ruky sa stará o pokožku
  • Ochranný balzam na pery zvláčňuje a hydratuje
  • Jemná vôňa vás prevonia
  • Obsahuje kvalitné prírodné ingrediencie
  • Darčeková súprava ERBARIO TOSCANO obsahuje olivový olej

Zloženie:
Krém na ruky - Aqua, glycerin, octyldodecanol, cetyl alcohol, isopropyl myristate, glyceryl stearate, cera alba (beeswax), biosaccharide gum-4, olea europaea (olive) fruit oil, olea europaea (olive) leaf extract, potassium olivoyl pca, parfum (fragrance), dimethicone, sodium dehydroacetate, cyclopentasiloxane, peg-75 stearate, bha, bht, ceteth-20, steareth-20, cyclohexasiloxane, ethylhexylglycerin, propylene glycol, polyacrylamide, c13-14 isoparaffin, laureth-7, phenoxyethanol, citronellol, coumarin, benzyl salicylate, amyl cinnamal, limonene, cinnamyl alcohol, linalool, alpha-isomethyl ionone, hydroxycitronellal, geraniol, eugenol, isoeugenol.

Balzam na pery - Butyrospermum parkii (shea butter) butter, sesamum indicum (sesame) seed oil, hydrogenated castor oil, olea europaea (olive) fruit oil, lecithin, tocopherol, ascorbyl palmitate, citric acid.

 
Kód:  KSDS1051
Produktové číslo:  8027291334333

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18