Obnoviť stránku

ERBARIO TOSCANO Čierne korenie

ERBARIO TOSCANO Čierne korenie

Luxusná darčeková kozmetická súprava pre mužov ERBARIO TOSCANO Čierne korenie vás ohromí svojou jedinečnou vôňou a skvelými vlastnosťami. Súprava obsahuje malý parfém a balzam po holení. Tento balzam má upokojujúce a hojivé účinky. Vďaka makadamovému oleju je veľmi vhodný aj pre citlivú či suchú pokožku. Aloe vera mu poskytuje protizápalový a regeneračný efekt. Olej z pšeničných klíčkov účinne bojuje s príznakmi starnutia. Rovnako ako parfém vás očarí intenzívnou a zmyselnou arómou korenia a exotického dreva.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy ERBARIO TOSCANO

  • Darčeková súprava pánskeho parfému a balzamu po holení
  • Vhodné aj pre citlivú pokožku
  • Balzam upokojuje a pôsobí proti starnutiu
  • Obsahuje makadamový olej a olej z pšeničných klíčkov spolu s aloe vera
  • Parfém očarí korenenými a drevitými tónmi
  • Súprava ERBARIO TOSCANO Čierne korenie je vhodná ako darček

Nespútaná sila dreva a korenia

Parfémovaná voda ERBARIO TOSCANO Čierne korenie vám prepožičia energizujúcu silu a perfektne nabudí vaše zmysly. Hlava parfému zaujme sviežim citrónom, pomarančom, grapefruitom a šípkou. V srdci rozpoznáte aromatický jazmín, cédrové drevo, čierne korenie a magnólie. V základe sa nakoniec objavia pačuli, vetiver a tajomný jantár. Nechajte sa uniesť do sveta zmyselnosti a príťažlivosti s pánskou kozmetickou darčekovou súpravou ERBARIO TOSCANO Čierne korenie.

Zloženie:
Parfém - Alcohol denat, parfum (fragrance), aqua (water), limonene, butylphenyl methylpropional – hydroxycitronellal, hexyl cinnamal, citronellol, linalool, evernia furfuracea (treemoss), extract, citral, amyl cinnamal, geraniol, benzyl alcohol, benzyl benzoate, ci 17200 (red 33), ci 19140 (yellow 5).

Balzam - Aqua (water), caprylic/capric triglyceride, cyclopentasiloxane, glycerin, macadamia ternifolia seed oil, glyceryl caprylate, triticum vulgare germ oil (triticum vulgare (wheat) germ oil), aloe barbadensis extract (aloe barbadensis leaf extract), benzyl alcohol, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, tocopheryl acetate, panthenol, polysorbate 80, bis-peg/ppg-16/16 peg/ppg-16/16 dimethicone, cyclohexasiloxane, tetrasodium glutamate diacetate, benzoic acid, sorbic acid, hexyl cinnamal, limonene, hydroxycitronellal, butylphenyl methylpropional, citronellol, sodium hydroxide, linalool, evernia furfuracea (treemoss extract), parfum (fragrance).

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 37,5 ml
Kód:  KSDS1061
Produktové číslo:  8027291334296

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13