Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

English Tea Shop Rooibos s vanilkou a čokoládou 20 ks

Garancia najlepšej ceny
Novinka
4,19 €

English Tea Shop Rooibos s vanilkou a čokoládou 20 ks

Zloženie

Čaj Rooibos, čokoláda a vanilka v bio kvalitě od značky English Tea Shop vás překvapí sladce karamelovou chutí, která je přirozeně bez teinu. Díky tomu je ideální pro těhotné a kojící ženy a děti. Rooibos neboli červený čaj je zcela bez kofeinu je oblíbený pro své zklidňující účinky. Rooibos má příjemně sladko-karamelovou chuť a tmavě medovou barvu. Doplněný o vanilku a kousky kakaových bobů vytváří z této směsi neodolatelný nápoj. Složení rooibos (88.5%)* kousky kakaa (6%)* přírodní příchuť (5%) vanilkové lusky (0.5%)* *Bio

Parametre a špecifikácia

Druh a určenie

Druh čaju Červený
Pôsobí priaznivo na Imunitu, Trávenie a zažívanie, Tehotenstvo
Kód:  ENGcaj68
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  680275029168

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19