Obnoviť stránku

English Tea Shop Plechová kazeta Ovocných čajov, 36 vrecúšok

Garancia najlepšej ceny
14,90 €

English Tea Shop Plechová kazeta Ovocných čajov, 36 vrecúšok

Radi si počas chladných zimných večerov doprajete šálku čaju? Potom vás istotne zaujme čaj English Tea Shop. Bylinné čaje sa varili odjakživa. Staré mamy vždy vedeli, ktorá bylinka rastie v okolí a aký lahodný nápoj z nej možno vykúzliť. Byliny sa vyznačujú jedinečnou vôňou a chuťou. Aj vy si zaručene nájdete tú, ktorá pre vás bude tá pravá. Je v klasických čajových vrecúškach. Čaj English Tea Shop je ponúkaný v balení po 36 kusoch.

Čaj English Tea Shop Plechová kazeta Ovocných čajov, 36 vrecúšok ...
Čaj English Tea Shop Plechová kazeta Ovocných čajov, 36 vrecúšok ...

Hlavné prednosti čaju English Tea Shop Plechová kazeta Ovocných čajov, 36 vrecúšok

  • Majte so šálkou výborného čaju príjemnejší deň
  • Bylinné čaje poznáme už odnepamäti, každá bylina má svoju jedinečnú vôňu a chuť
  • Balený do klasických čajových vrecúšok
  • Balenie obsahuje 36 ks čaju English Tea Shop

Zloženie

Biely čaj, matcha a škorica: biely čaj (56%)*, škorica (32%)*, matcha prášok (10%)*, zázvor (2%)*, Škorica, moringa a zázvor: škorica (61%)*, moringa (26%)*, zázvor(13%)*, Mocná matcha: zelený čaj (48%)*, pražená ryža (16%)*, kakao (16%)*, mate (12%)*, matcha (6%)*, prírodná príchuť (2%), Kurkuma, zázvor a citrónová tráva: zázvor (30%)*, kurkuma (30%)*, citrónová tráva (14%)*, sladkého drievka (7%)*, klinčeky (6%)*, citrónová kôra (4%)*, kardamóm (4%)*, čierne korenie (3%)*, semienka rasce (2%)*, Brusnica, ibištek a šípok: ibištek (33%)*, šípok (26%)*, citrónová tráva (25%)*, zázvor (6%)*, prírodná príchuť (4.5%), listy garcinie (4%)*, prírodná kyselina citrónová (1%), brusnica (0.50%)*, Červená repa, zázvor a karí: červená repa (41%)*, mrkva (23%)*, zázvor (15%)*, listy curry (15%)*, petržlen (6%)*

Parametre a špecifikácia

Druh a určenie

Typ Súprava čajov
Druh čaju Bylinný
Pôsobí priaznivo na Imunitu
Forma Vrecká
Krajina pôvodu Srílanský

Zloženie

Zloženie Brusnica, Ibištek, Škorica, Šípka, Zázvor
Kód:  ETSCA151
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  58151

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02