Obnoviť stránku

ELMEX Children 3-6

4,9 13 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4 €

ELMEX Children 3-6

Hľadáte kefku pre deti v predškolskom veku? Práve pre nich bola navrhnutá a vyrobená špeciálna kefka Elmex Children. Toto obdobie je veľmi citlivé, vaše deti by už mali mať kompletný mliečny chrup a pod ním by sa mali vyvíjať nové stále zuby. Preto sú vlákna na kefke navrhnuté tak, aby prenikli hlboko do ťažko čistiteľných miest. Pomocou čistenia sa odstráni zubný povlak a pomôže tomu, aby sa zamedzilo tvorbe zubného kazu.

Vlákna sú aj mäkké a zaoblené, preto na zuby netlačia, čistenie je jemné a veľmi komfortné. Je potrebné dohliadnuť na pravidelné a systematické čistenie zubov našich najmenších. Prácu vám určite uľahčí tento malý pomocník.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Druh

Druh kefky Detská

Typ

Typ Manuální

Štetiny

Tvrdosť štetín Soft

Materiál

Materiál kefky Plast

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Vhodné od

Vhodné od 3 rokov
Kód:  ZUB142
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7610108043552
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01