Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Elektrické odpudzovače hmyzu

Elektrické odpudzovače hmyzu sú užitočné nástroje pre každú domácnosť, ktorá sa stretáva s nepríjemnými hmyzími návštevníkmi. Od kliešťov cez komáre až po muchy, tieto zariadenia môžu poskytnúť efektívne riešenie. Pokračujte v čítaní a pomôžeme vám vybrať ten najlepší elektrický odpudzovač komárov a ďalšej hávede.

Pokračovať
Spresniť parametre
12 položiek

Elektrické odpudzovače hmyzu

Ak máte doma nepozvaných hmyzích návštevníkov a chcete sa ich nekompromisne zbaviť, kúpte si odpudzovač hmyzu. Predstavujú účinnú a efektívnu ochranu proti hmyzu, a to proti všetkým druhom, s ktorými sa môžeme bežne stretnúť. Nemôžete v noci spať, pretože vás neustále otravujú komáre? Zvoľte elektrický odpudzovač hmyzu, účinnú ochranu proti komárom. Doprajte si pokojný spánok bez otravného bzučania!

Pokračovať

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14