Obnoviť stránku

ELECTROLUX Čistič praček speciál E6WMI1011

4,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 8,90 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 8,36 €/ks

ELECTROLUX Čistič praček speciál E6WMI1011

Chcete aby vaša práčka aj umývačka boli dlho funkčné a perfektne čisté? Používajte vysoko kvalitný čistič Elektrolux E6WMI1011! Tento účinný prostriedok ľahko odstráni usadený vodný kameň aj zvyšky pracích a umývacích prípravkov z vašej práčky i umývačky. Stačí ho používať raz mesačne a vyhnete sa problémom s nadmerným usadzovaním nečistôt i vodného kameňa vo vnútorných priestoroch vašich spotrebičov. Kombinuje v sebe účinky odmastňovača a čističa, spoľahlivo chráni vašu práčku aj umývačku pred poškodením, zanesením nečistotami a nepríjemným zápachom. Venujte dostatočnú pozornosť čistote vašich spotrebičov, aby vám dlho dobre slúžili!

Vlastnosti čističa práčok a umývačiek Elektrolux E6WMI1011

  • Balenie obsahuje dve dávky
  • Používa sa raz za mesiac
  • Chráni práčku aj umývačku pred usadzovaním vodného kameňa, nečistôt i mastnoty
  • Predchádza zápachu zo spotrebičov
  • Je možné ho použiť do všetkých typov práčiek i umývačiek

Voňavá bielizeň z dokonale čistej práčky

Tiež sa vám už stalo, že bielizeň z práčky nevoňalo, aj keď ste použili kvalitný prášok aj krásne voňavú aviváž? Problém môže byť úplne inde. Pracie prostriedky aj nečistoty z bielizne časom vnútro práčky zanáša, rovnako ako sa vo vnútri práčky na neprístupných miestach usadzuje vodný kameň. Pokiaľ chcete mať práčku perfektne čistú a ochrániť ju pred poškodením, stačí raz za mesiac použiť čistič práčok Elektrolux E6WMI1011, ktorý sa o všetko postará. Prípravok rovnakým spôsobom ochráni aj vašu umývačku pred usadzovaním mastnoty a prispieva ku kvalitne umytému riadu bez šmúh a usadenín. Použitie prípravku je rýchle a jednoduché. Majte bielizeň aj riad vždy dokonale čisté a nádherne voňavé!

Použitie:
Obsah jedného vrecka nasypte do dávkovača pracích alebo umývacích prostriedkov a pustite program 60 °C bez predpierania. 

Kód:  ELUXAC0079
Produktové číslo:  E6WMI1011
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02