Obnoviť stránku

ECRU NEW YORK Curl Perfect Hydrating Shampoo 60 ml

Garancia najlepšej ceny
11,90 €

ECRU NEW YORK Curl Perfect Hydrating Shampoo 60 ml

Páčia sa vám krásne a zdravé vlasy? To všetko vám zaistí šampón ECRU NEW YORK s objemom 60 ml. Strieborný šampón rady používajú blondínky, ktoré sa chcú zbaviť žltého tónu vo vlasoch. Tento typ šampónu nenahrádza klasické umývanie vlasov, využitie nájde len pri zosvetľovaní farby. ECRU NEW YORK Curl Perfect Hydrating Shampoo 60 ml je ideálny na vlnité a kučeravé vlasy. Hodí sa pre ženy. Ak máte radi tekutý (klasický) typ šampónu, potom sa vám tento bude určite hodiť. Ak potrebujete dokonale hydratovať vlasy, tento výber bol tým najlepším. Šampón bez silikónov a bez sulfátov oceníte pre jeho úžasnú starostlivosť o vaše vlasy.

Významné vlastnosti šampónu ECRU NEW YORK Curl Perfect Hydrating Shampoo 60 ml

  • Pomocou tohto šampónu budú vaše vlasy žiariť čistotou a zdravím
  • Strieborný šampón zbaví vaše vlasy žltého odtieňa
  • Šampón ECRU NEW YORK má objem 60 ml
  • Typ vlasov: vlnité a kučeravé
  • Dámsky šampón
  • Vlasy budú vďaka nemu dostatočne hydratované
  • Druh ECRU NEW YORK Curl Perfect Hydrating Shampoo 60 ml: tekutý (klasický)
  • Zloženie bez silikónov a bez sulfátov

Zloženie

*Water, Laurethsulfosukcinát disodný, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cocamidopropylamine Oxide, Glycereth-26, Isostearyl Neopentanoate, PPG-5-Ceteth-20, Phenoxyethanol, Decyl Glucoside, Acrylates/Vinyl Neodecanoate Crosspolymer, Fragrance, Polyquaternium-55, Sodium Benzoate, Polyquaternium-7, Dihydroxypropyl PEG-5 Linoleammonium Chloride, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Polyquaternium-72, Citric Acid, Ethylhexylglycerín, PEG-45M, Benzoic Acid, Disodium EDTA, Hexyl Cinnamal, Limonene, Hydrolyzed Vegetable Proteín PG-Propyl Silanetriol, Linalool, Tetrasodium EDTA, Caprylyl Glycol, Silica, Hydrolyzovaný ryžový proteín, Potassium Sorbate, Phospholipids, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbic Acid, BHT, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Glycerín, Benzyl Alcohol, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Citrullus Lanatus (Watermelon) Seed Extract, Tocopherol, Hydrolyzed Barley Protein, Chlorphenesin,

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie Bez silikónov, Bez sulfátov

Účinok

Účinok Hydratácia

Typ vlasov

Typ vlasov Vlnité a kučeravé

Objem

Objem 60 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Typ

Typ produktu Šampón
Kód:  KSVL7950
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  669259003455

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09