Obnoviť stránku

ECRU NEW YORK Curl Perfect Hydrating Shampoo 240 ml

Garancia najlepšej ceny
23,90 €

ECRU NEW YORK Curl Perfect Hydrating Shampoo 240 ml

Je vaším snom mať krásne a zdravé vlasy? Tak iste potrebujete šampón ECRU NEW YORK s objemom 240 ml. Strieborný šampón rady používajú blondínky, ktoré milujú chladný tón blond farby. Tento šampón sa nevyužíva ako náhrada bežného umývania vlasov, stará sa iba o zosvetlenie odtieňa. ECRU NEW YORK Curl Perfect Hydrating Shampoo 240 ml je najvhodnejší na vlnité a kučeravé vlasy. Je špecificky vytvorený pre ženy. Ak máte radšej tekutý (klasický) typ šampónu, potom sa tento stane vaším obľúbeným. Ak potrebujete hydratovať vlasy, týmto typom ste stavili na istotu. Šampón bez farbív, bez parabénov, bez silikónov a bez sulfátov bude vaše vlasy rozmaznávať tou najlepšou starostlivosťou.

Kľúčové parametre šampónu ECRU NEW YORK Curl Perfect Hydrating Shampoo 240 ml

  • S týmto šampónom docielite krásne a zdravé vlasy
  • Strieborný šampón vás zbaví žltého odtieňa blond farby
  • Šampón ECRU NEW YORK s objemom 240 ml
  • Typ vlasov: vlnité a kučeravé
  • Dámsky šampón
  • Vlasy zostanú hydratované
  • Druh ECRU NEW YORK Curl Perfect Hydrating Shampoo 240 ml: tekutý (klasický)
  • Zloženie bez farbív, bez parabénov, bez silikónov a bez sulfátov

Zloženie

*Water, Laurethsulfosukcinát disodný, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cocamidopropylamine Oxide, Glycereth-26, Isostearyl Neopentanoate, PPG-5-Ceteth-20, Phenoxyethanol, Decyl Glucoside, Acrylates/Vinyl Neodecanoate Crosspolymer, Fragrance, Polyquaternium-55, Sodium Benzoate, Polyquaternium-7, Dihydroxypropyl PEG-5 Linoleammonium Chloride, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Polyquaternium-72, Citric Acid, Ethylhexylglycerín, PEG-45M, Benzoic Acid, Disodium EDTA, Hexyl Cinnamal, Limonene, Hydrolyzed Vegetable Proteín PG-Propyl Silanetriol, Linalool, Tetrasodium EDTA, Caprylyl Glycol, Silica, Hydrolyzovaný ryžový proteín, Potassium Sorbate, Phospholipids, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbic Acid, BHT, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Glycerín, Benzyl Alcohol, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Citrullus Lanatus (Watermelon) Seed Extract, Tocopherol, Hydrolyzed Barley Protein, Chlorphenesin,

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie Bez farbív, Bez parabénov, Bez silikónov, Bez sulfátov

Účinok

Účinok Hydratácia

Typ vlasov

Typ vlasov Vlnité a kučeravé

Objem

Objem 240 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Typ

Typ produktu Šampón
Kód:  KSVL7951
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  669259003462

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11