Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

ECRU NEW YORK Body Building Fiber Mousse 200 ml

Kúpiť s kódom ALZADNI20
Kód bude uplatnený automaticky.
24,72 €
Garancia najlepšej ceny
30,90 €

ECRU NEW YORK Body Building Fiber Mousse 200 ml

Ak zháňate prípravok, ktorý zaistí dokonalý a perfektne tvarovaný účes, budete nadmieru spokojní s tužidlom na vlasy ECRU NEW YORK. Vytvorte si svoj vlastný štýl, ktorý bude dokonale držať po celý deň. Aplikácia tužidla je komfortná, prípravok krásne vonia a je charakteristické ľahkou fixáciou. Vďaka parfumácii a zloženiu je určené najmä pre ženy. Vylepšuje lesk vlasov, vďaka čomu budú vyzerať zdravo a elegantne. Pridáva vlasom aj objem, čo dáva účesu plnosť a bohatosť. Balenie má objem 200 ml. Odmeňte sa profesionálnym vlasovým tužidlom ECRU NEW YORK a vymýšľajte unikátne účesy, ktoré budú skvele pasovať k vášmu štýlu!

Hlavné prednosti tužidla na vlasy ECRU NEW YORK Body Building Fiber Mousse 200 ml

  • Tužidlo na vlasy pre ženy ECRU NEW YORK vám poskytne dokonalú kontrolu nad vašimi vlasmi
  • Jeho použitie je pohodlné
  • Vytvorené pre ženy
  • Ponúkané tužidlo poskytuje ľahkú fixáciu
  • Dokonale spevní účes
  • Rozjasní žiarivým leskom
  • Vytvára dojem bohatšieho a plnšieho účesu
  • Dodáva vlasom pevnosť
  • Označenie výrobku: profesionálne
  • Vlasové tužidlo ECRU NEW YORK má objem 200 ml

Ľahký a voľný účes bez pocitu zlepenia

Prečo trpieť zlepenými a neprirodzene vyzerajúcimi vlasmi? Kvalitné tužidlo na vlasy ECRU NEW YORK poskytne vlasom prirodzenú elasticitu, ktorá nespôsobí stvrdnutie ani mastný vzhľad. Pomáha vlasy regenerovať a zlepšuje ich schopnosť odolávať lámaniu. Účes vydrží vďaka špičkovej fixácii neuveriteľne dlho, takže sa môžete plne sústrediť na svoje aktivity. Vlasové tužidlo ECRU NEW YORK vám pomôže vykúzliť špičkový účes u vás doma v kúpeľni, ako by ste práve vyšli od kaderníka.

Tužidlo ECRU NEW YORK je ideálne pre:

všetky typy vlasov

Zloženie

Water / Aqua / Eau, Alcohol Denat., Propane, Glycerín, Butane, Isobutane, Laureth-4, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Polykvaternium-68, Polyquaternium-11, Quaternium-95, Hydroxyetyl Cetyldimonium Phosphate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Butylene Glycol, Propanediol, Argania Spinosa Kernel Oil, PEG-90/M, Cirtric Acid, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Fragrance (Parfum), Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate,, Hydroxycitronellal, Citronellol, Coumarin

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Tužidlo

Určenie

Určenie Pre ženy

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Ľahká fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Nemá ochrannú funkciu

Účinok

Účinok Objem, Lesk, Posilnenie, Fixácia

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Objem

Objem 200 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne
Kód:  KSVL7954
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  669259005954

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12